Het is druk op Eindhoven Airport

Kom 2,5 tot 3 uur voor vertrek naar de luchthaven; kom niet eerder.

Bereid je voor met onze tips

media-block

Privacystatement

Eindhoven Airport biedt een transparant en toegankelijk overzicht van hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan

Op Eindhoven Airport N.V. (‘Eindhoven Airport’) willen wij iedereen zich graag welkom en veilig laten voelen. Het beschermen van jouw privacy is daar een belangrijk onderdeel van. In onze privacy statements bieden wij een transparant en toegankelijk overzicht van hoe Eindhoven Airport met jouw persoonsgegevens omgaat. Hier lees je onder meer welke persoonsgegevens wij verzamelen, hoe lang we deze gegevens bewaren en welke rechten jij kan uitoefenen.

Vaak denken mensen dat wij op Eindhoven Airport meer gegevens over jou verzamelen dan daadwerkelijk het geval is. Op Eindhoven Airport zijn ook andere organisaties gevestigd die jouw persoonsgegevens verwerken, zoals de Koninklijke Marechaussee, de Douane, luchtvaartmaatschappijen en exploitanten van winkels en horeca. Eindhoven Airport heeft in de regel geen toegang tot de persoonsgegevens die zij verwerken. Wil je weten hoe zij met jouw persoonsgegevens omgaan? Kijk dan op de websites van deze organisaties.

In deze privacystatements geven wij antwoord op de volgende vragen:

  • Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?

  • Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

  • Met wie delen wij jouw gegevens?

  • Verwerken wij persoonsgegevens buiten de Europese Unie?

  • Wat zijn jouw rechten?

  • Van wie is het privacy statement en hoe kun je ons bereiken?

  • Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens?

  • Waar vind je de laatste versie van het privacystatement?

Klik hieronder op het privacystatement dat je wilt lezen