Zakelijk

Eindhoven Airport is een compacte luchthaven met soepele, overzichtelijke, comfortabele processen voor de reizigers. En dat in een aantrekkelijke omgeving met een divers aanbod aan winkels, horeca en andere diensten. Eindhoven Airport is uitgegroeid tot een luchthaven waar in 2019 6,7 miljoen reizigers vertrokken en aankwamen. We houden scherp in de gaten wat de metropoolregio, gerenommeerd onder meer vanwege de innovatieve technologie-industrie, design van wereldklasse en hoogwaardige kennisinstituten, nodig heeft. Zowel wat betreft het bestemmingennetwerk als de gewenste kwaliteit van de luchthaven. We zien onszelf als partner van een breed scala aan publieke en private partijen in de omgeving. Zakelijk biedt Eindhoven Airport een hoop mogelijkheden. Bekijk onderstaande blokken voor meer informatie.

Foto- en filmopnames

Het is mogelijk om op Eindhoven Airport foto- en filmopnames te maken. Verzoeken kunnen niet allemaal gehonoreerd worden en opnamen vinden alleen plaats op afspraak. Er gelden verschillende veiligheidsregels op het luchthaventerrein, daarom vinden opnamen mogelijk onder begeleiding van medewerkers van Eindhoven Airport plaats.

Voor inlichtingen of verzoeken vragen om te mailen naar: press@eindhovenairport.nl. Wij nemen n.a.v. je aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Bel je voor een ander zakelijk aanbod, dan kun je contact opnemen met de kantoorreceptie van Eindhoven Airport op 040 - 291 98 29.

Meer informatie