Privacystatement - Onderzoek naar speciale voorzieningen

Welke (persoons)gegevens verwerken wij?

  • Voor- en achternaam

  • Emailadres

  • Telefoonnummer

  • Assistentiecode

Waarom verwerken wij jouw (persoons)gegevens? Jouw voor- en achternaam, emailadres en telefoonnummer verwerken wij om persoonlijk contact met je op te kunnen nemen. Tijdens het telefonisch contact vragen wij om uw assistentiecode. Dit doen wij om de samenstelling van de groep deelnemers te kunnen bepalen voor het onderzoek. Als je geselecteerd bent voor deelname gebruiken we je emailadres om nadere informatie te sturen. We gebruiken jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Jouw persoonsgegeven(s) verwerken wij op basis van jouw toestemming. Jouw toestemming kun je te allen tijde intrekken door een mail te sturen naar marketing@eindhovenairport.nl.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens? De persoonsgegeven(s) van geselecteerde deelnemers worden tot maximaal twee weken na de datum van het onderzoek bewaard. Indien u niet tot de geselecteerde deelnemers behoort, verwijderen wij uw gegevens binnen twee weken na ontvangt.

Met wie delen wij jouw gegevens? Jouw gegevens delen wij niet met anderen.

Verwerken wij persoonsgegevens buiten de Europese Unie? In het Privacy Statement – Algemeen lees je meer over hoe wij met persoonsgegevens omgaan en wat jouw rechten zijn.