Privacystatement - BurenApp

Welke (persoons)gegevens verwerken wij? Bij het gebruik van de Eindhoven Airport BurenApp is het mogelijk om jouw ervaring met het vlieggeluid in jouw buurt met ons te delen. Wij vragen hiervoor om jouw postcode in te vullen, zodat wij beter begrijpen hoe geluidshinder van vliegtuigen in verschillende postcodegebieden in de omgeving van Eindhoven Airport ervaren wordt. Jouw postcode en feedback is door Eindhoven Airport niet te herleiden tot jou als persoon. Je bent niet verplicht om jouw postcode aan ons door te geven. Jouw feedback kun je ook aan ons doorgeven zonder jouw postcode met ons te delen.

Daarnaast wordt bij het gebruik van de Eindhoven BurenApp jouw device-ID met ons gedeeld. Dat is een uniek kenmerk van jouw telefoon, laptop of ander apparaat waarmee je de Eindhoven Airport BurenApp gebruikt. Wij slaan jouw device-ID niet op.

Waarom verwerken wij jouw (persoons)gegevens? Jouw postcode verwerken wij om de ontvangen feedback te segmenteren op postcodegebieden, zodat wij beter begrijpen hoe geluidshinder van vliegtuigen in verschillende delen van de omgeving van luchthaven ervaren wordt.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens? Jouw postcode wordt uiterlijk zes maanden nadat je deze via de Eindhoven Airport BurenApp hebt ingevuld, verwijderd.

Met wie delen wij jouw gegevens? Jouw gegevens worden gedeeld met de app-ontwikkelaar/leverancier van de Eindhoven Airport BurenApp. Met deze partij hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om uw gegevens te beschermen.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke? Eindhoven Airport N.V