Privacystatement - Wifi

Welke persoonsgegevens verwerken wij? Bezoekers van Eindhoven Airport kunnen gratis of betaald gebruikmaken van een wifinetwerk. Dit kan als je uitdrukkelijk akkoord bent gegaan met de voorwaarden hiervoor. Als jij gebruikmaakt van het wifinetwerk van Eindhoven Airport, dan slaan wij alleen het unieke kenmerk op van het apparaat waarmee je verbinding maakt (het MAC-adres). Voor het activeren van betaald wifi worden ook jouw naam, e-mailadres en betaalgegevens (zoals bijvoorbeeld Paypal-username) verwerkt.

Daarnaast doen wij op Eindhoven Airport ook aan wifitracking. Wil jij daar meer over weten? Raadpleeg ons privacy statement Crowd Management.

Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens? Het unieke kenmerk van jouw apparaat hebben we nodig om wifi aan jou te kunnen leveren. Wij hebben daarom een gerechtvaardigd belang bij het verwerken van dat gegeven. Jouw gegevens gebruiken wij niet voor andere doeleinden.

De gegevens die worden gevraagd voor betaald internet worden verwerkt om de overeenkomst tussen jou en de internetprovider uit te voeren.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens? Als je gebruik maakt van het gratis wifinetwerk worden jouw gegevens na het verbreken van de sessie meteen verwijderd. Als je gebruik maakt van het betaalde wifinetwerk, dan worden jouw gegevens bewaard gedurende de geldigheid van de aangekochte internetperiode (bijvoorbeeld 24 uur).

Met wie delen wij jouw gegevens? Jouw gegevens delen wij alleen met de internetprovider.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke? Eindhoven Airport N.V. De internetprovider is verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevens die worden verwerkt ten behoeve van de door haar aangeboden internetdiensten.