Privacystatement Fast Track

Welke (persoons)gegevens verwerken wij? Wij verwerken de volgende persoonsgegevens om de dienst Fast Track te kunnen aanbieden:

  • Titel/aanhef;

  • Voor- en achternaam;

  • E-mailadres;

  • Geboekte datum en tijdstip;

  • Aantal Fast Track tickets;

  • Betaalgegevens, w.o. versleutelde creditcardgegevens, versleutelde betaalpasgegevens, kaartverstrekker (bijvoorbeeld Maestro), datum en tijdstip van betaling

Waarom verwerken wij jouw (persoons)gegevens? Wij verwerken jouw persoonsgegevens zodat je gebruik kunt maken van de dienst Fast Track. Met deze service krijg je, op vertoon van een Fast Track ticket, voorrang in de wachtrij voor de security controle.

Op basis van welke grondslag verwerken wij jouw gegevens? Wij verwerken jouw persoonsgegevens op basis van de overeenkomst die je met ons sluit om een Fast Track ticket te boeken en gebruik te maken van de dienst Fast Track.

Tot slot gebruiken we de gegevens die automatisch om technische redenen worden verzameld wanneer je de boekingswebsite bezoekt om de website te verbeteren en je een zo goed mogelijke bezoekerservaring te bieden. Dat doen we op basis van het gerechtvaardigd belang van Eindhoven Airport.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens? De gegevens die je deelt als je een Fast Track reservering maakt, verwijderen wij twee jaar na de reserveringsdatum.

Met wie delen wij jouw gegevens? In sommige gevallen zetten wij andere partijen in die namens Eindhoven Airport een deel van de Fast Track dienst uitvoeren. We delen in deze gevallen alleen gegevens als dat nodig is voor de uitvoering van de te verrichtten diensten. Wij sluiten daarbij altijd een verwerkersovereenkomst met deze partijen.

Boek je via een derde partij, zoals bijvoorbeeld een reisbureau of een luchtvaartmaatschappij, een Fast Track ticket? Dan wisselen we alleen gegevens uit die nodig zijn om de tussen Eindhoven Airport en deze derde partij gesloten overeenkomst uit te voeren.