Privacystatement - Tevredenheidsonderzoek

Welke (persoons)gegevens verwerken wij? Op de luchthaven kan je worden gevraagd naar jouw ervaringen met Eindhoven Airport in het kader van een reizigerstevredenheidsonderzoek. Tijdens deze onderzoeken kunnen we, naast jouw ervaringen met Eindhoven Airport, vragen naar jouw leeftijd, geslacht en nationaliteit. Wij vragen nooit om jouw naam of contactgegevens.

Waarom verwerken wij jouw (persoons)gegevens? Wij voeren reizigerstevredenheidsonderzoeken uit met als doel onze service op de luchthaven te verbeteren.

Voorafgaand aan een onderzoek wordt altijd gevraagd of jij wilt deelnemen. Deelname is vrijwillig en je kunt altijd weigeren om bepaalde informatie te verstrekken. Als je jonger bent dan zestien jaar, wordt voorafgaand aan het onderzoek toestemming aan jouw ouder of verzorger gevraagd.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens? De resultaten van de reizigerstevredenheidsonderzoeken worden verwerkt in rapportages. Wij bewaren geen gegevens die tot een persoon zijn te herleiden.

Met wie delen wij jouw gegevens? De resultaten van de reizigerstevredenheidsonderzoeken kunnen we delen met de winkels op de luchthaven. Deze resultaten bevatten geen persoonsgegevens.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke? Eindhoven Airport N.V.