Privacystatements - Huurders

Welke persoonsgegevens verwerken wij? Voor het onderhouden van contact met medewerkers van onze huurders, potentiële huurders en partijen met wie wij samenwerken, verwerken wij hun voor- en achternaam, functie, e-mailadres en telefoonnummer. Indien de huurruimte is voorzien van een digitaal toegangssysteem van Eindhoven Airport kunnen wij de volgende persoonsgegevens van medewerkers en/of bezoekers van onze huurders verwerken: naam, e-mailadres, telefoonnummer, bedrijfsnaam, member ID en wachtwoord.

Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens? Wij verhuren en beheren winkel-, bedrijfs- en kantoorruimte op de luchthaven. De persoonsgegevens van de medewerkers van de partijen met wie we een (huur)overeenkomst hebben, verwerken we ter uitvoering van de (huur)overeenkomst (onder andere in het kader vanhet (plannen van) onderhoud, het doen van bezichtigingen en overnames). Indien de huurruimte is voorzien van een digitaal toegangssysteem van Eindhoven Airport worden bovenstaande persoonsgegevens door onze huurders zelf ingevoerd in het toegangssysteem. De persoonsgegevens die daarbij aan Eindhoven Airport worden verstrekt, worden verwerkt ten behoeve toegangsbeheer en -controle (in het kader van de (huur)overeenkomst). Bij het verwerken van de persoonsgegevens van de medewerkers met wie we (nog) geen overeenkomst hebben, hebben wij een gerechtvaardigd belang. Hoelang bewaren wij jouw gegevens? Hoelang we jouw gegevens bewaren, hangt af van de duur van de overeenkomst die is gesloten met Eindhoven Airport. Als die overeenkomst eindigt en we hebben jouw gegevens niet om andere redenen nodig, verwijderen wij die. Persoonsgegevens van medewerkers van huurders die nodig zijn voor toegangsbeheer en -controle worden bewaard zolang een huurder haar medewerkers en/of bezoekers via het digitale toegangssysteem toegang tot de huurruimte verleent.

Met wie delen wij jouw gegevens? Jouw gegevens kunnen we indien nodig delen met onderhoudspartijen voor operationeel technisch onderhoud.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke? Eindhoven Airport N.V.

Huurders van huurruimten met een digitaal toegangssysteem zijn zelf verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking, verstrekking en/of verwijdering van persoonsgegevens ten behoeve van toegangsbeheer en -controle.