Privacystatements - Huurders

Welke persoonsgegevens verwerken wij? Voor het onderhouden van contact met medewerkers van onze huurders, potentiële huurders en partijen met wie wij samenwerken, verwerken wij hun voor- en achternaam, functie, e-mailadres en telefoonnummer.

Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens? Wij verhuren en beheren winkel-, bedrijfs- en kantoorruimte op de luchthaven. De persoonsgegevens van de medewerkers van de partijen met wie we een (huur)overeenkomst hebben, verwerken we ter uitvoering van de (huur)overeenkomst (onder andere in het kader vanhet (plannen van) onderhoud, het doen van bezichtigingen en overnames). Bij het verwerken van de persoonsgegevens van de medewerkers met wie we (nog) geen overeenkomst hebben, hebben wij een gerechtvaardigd belang. Hoelang bewaren wij jouw gegevens? Hoelang we jouw gegevens bewaren, hangt af van de duur van de overeenkomst die is gesloten met Eindhoven Airport. Als die overeenkomst eindigt en we hebben jouw gegevens niet om andere redenen nodig, verwijderen wij die.

Met wie delen wij jouw gegevens? Jouw gegevens kunnen we indien nodig delen met onderhoudspartijen voor operationeel technisch onderhoud.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke? Eindhoven Airport N.V.