media-block

Neem contact op

We helpen je graag

We staan dagelijks tussen 06.00 en 00.00 uur voor je klaar om je te helpen met je vragen en klachten. Bekijk ook onze Veelgestelde Vragen. Misschien vind je daar je antwoord al tussen staan.

Compensatie kosten als gevolg van wachtrijen 

Ondanks de maatregelen die we hebben genomen, ontstonden de afgelopen periode op drukke momenten soms lange wachtrijen voor de security check. Om passagiers hierin tegemoet te komen, hebben we een tijdelijke compensatieregeling in het leven geroepen. Deze regeling is vervallen per 1 januari 2023.

Heb jij je vlucht gemist door de lange wachtrijen bij de security check, dan kun je t/m 45 dagen na vertrekdatum van de gemiste vlucht een verzoek tot compensatie indienen. Lees hiervoor onderstaande regeling en gebruik het invulformulier. Aan de hand van de situatie beoordelen wij of de regeling van toepassing is en of je in aanmerking komt voor compensatie. Compensatieverzoeken die later dan 45 dagen na vertrekdatum van de gemiste vlucht worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

In december 2022 is de regeling uitsluitend van toepassing verklaard op 18 en 19 december. Een compensatieverzoek voor een gemiste vlucht op 18 of 19 december 2022 dient uiterlijk op 31 januari 2023 te zijn ingediend. Compensatieverzoeken voor gemiste vluchten op andere data in december worden niet in behandeling genomen.

Alle compensatieverzoeken zullen zorgvuldig worden beoordeeld. Ons streven is om binnen 8 weken inhoudelijk te reageren op je verzoek. Vanwege grote drukte kan deze termijn oplopen tot 3 maanden.

Voor vragen of klachten over

media-block

Luchtvaartmaatschappijen

Neem voor algemene vragen over je bagage of check-in contact op met je luchtvaartmaatschappij.

Klik hier
media-block

Geluidshinder

Via samenopdehoogte.nl kun je een melding indienen over een civiel vliegtuig of over hinder op een bepaald tijdstip.

Discover more
media-block

Onveilige situaties

Zie je op Eindhoven Airport iets dat niet zo hoort? Meld ongewenste en/of onveilige situaties zo snel mogelijk.

Klik hier