Privacy- en cookieverklaring

Op Eindhoven Airport N.V. (‘Eindhoven Airport’) willen wij iedereen zich graag welkom en veilig laten voelen. Het beschermen van jouw privacy is daar een belangrijk onderdeel van. In onze privacy statements bieden wij een transparant en toegankelijk overzicht van hoe Eindhoven Airport met jouw persoonsgegevens omgaat. Hier lees je onder meer welke persoonsgegevens wij verzamelen, hoe lang we deze gegevens bewaren en welke rechten jij kan uitoefenen.

Privacy

Vaak denken mensen dat wij op Eindhoven Airport meer gegevens over jou verzamelen dan daadwerkelijk het geval is. Op Eindhoven Airport zijn ook andere organisaties gevestigd die jouw persoonsgegevens verwerken, zoals de Koninklijke Marechaussee, de Douane, luchtvaartmaatschappijen en exploitanten van winkels en horeca. Eindhoven Airport heeft in de regel geen toegang tot de persoonsgegevens die zij verwerken. Wil je weten hoe zij met jouw persoonsgegevens omgaan? Kijk dan op de websites van deze organisaties.

In onderstaande privacy statements geven wij antwoord op de volgende vragen:

  • Welke persoonsgegevens verwerken wij?
  • Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?
  • Hoelang bewaren wij jouw gegevens?
  • Met wie delen wij jouw gegevens?
  • Verwerken wij persoonsgegevens buiten de Europese Unie?
  • Wat zijn jouw rechten?
  • Van wie is het privacy statement en hoe kun je ons bereiken?
  • Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens?
  • Waar vind je de laatste versie van het privacy statement?

 

  • Klik hieronder op het privacy statement dat je wilt lezen.

 

Privacy Statement – Algemeen 

Dit privacy statement Algemeen biedt een totaaloverzicht van diensten en activiteiten van Eindhoven Airport waarbij persoonsgegevens verwerkt (kunnen) worden. In dit privacy statement beschrijven we per dienst of activiteit hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.
 

Privacy Statement – Parkeren 

In dit privacy statement Parkeren leggen we uit hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van onze parkeerterreinen.
 

Privacy Statement - Eindhoven Airport BurenApp 

In dit privacy statement BurenApp beschrijven we hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens als je de Eindhoven Airport BurenApp gebruikt.
 

Privacy Statement - Eindhoven Airportpas 

In dit privacy statement Eindhoven Airportpas lees je over hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens in het kader van ons toegangsbeleid.
 

Privacy Statement - Werken bij Eindhoven Airport 

In dit privacy statement Werken bij Eindhoven Airport leggen we uit hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verwerken als je bij Eindhoven Airport solliciteert.
 

Cookie Statement 

In het cookie statement lees je over het gebruik van verschillende soorten cookies op de website Eindhoven Airport. Door hieronder op ‘cookiebanner weergeven’ te klikken, kun je via ‘details tonen’ een uitgebreid cookieoverzicht inzien. Je kunt daarbij ook op elk moment jouw toestemming voor (bepaalde) cookies wijzigen. Als je hieronder op ‘toestemming voor cookies intrekken’ klikt, worden de cookies waarvoor je eerder toestemming hebt gegeven niet meer geplaatst. Wanneer je cookies uitzet, kan dit ten koste gaan van het gebruiksgemak van onze website. Daarnaast bestaat de kans dat je vaker irrelevante informatie te zien krijgt.

Bijbehorende documenten