Parkeren op Eindhoven Airport

In verband met de verbouwingen op het voorterrein van Eindhoven Airport is P1 momenteel alleen toegankelijk voor ophalers en brengers. Voor kort parkeren kunt u terecht op P3. De parkeerlocaties P4, P5 en P8 zijn bereikbaar voor lang parkeren, indien vooraf gereserveerd.

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto voordelig al vanaf  €7,- per dag. Indien beschikbaar & online gereserveerd.  Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk via de reserveermodule.

Direct een parkeerplek regelen

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P1, P3, P4, P5 of P8 op Eindhoven Airport. Voor kort parkeren kun je terecht op P1, voor lang parkeren verwijzen we je naar de parkeerterreinen P3, P4, P5 of P8.

Bij de reserveermodule kun je de kosten voor het parkeren op Eindhoven Airport bekijken. Tot 24 uur van tevoren kun je direct online een parkeerplaats reserveren, zonder extra kosten.

Gold Parking (P1)

In verband met de bouw is onze Gold Parking (P1) momenteel alleen bereikbaar voor de ophalers en brengers. Wanneer je langer wilt parkeren, kun je terecht op P3, P4, P5 of P8. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P1. Vanaf 15 juli is het mogelijk om online een reservering te maken voor P1.

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), ben je in slechts 5 minuten bij de terminal. Ook voor kort parkeren kun je terecht op P3. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P3.

Bronze Parking (P4)

De Bronze parking op P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is een overdekte parkeergarage. Klik hier voor meer informatie over de overdekte parkeergarage op P4.

Bronze Parking (P5)

De Bronze parking op P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P5.

Bronze & Budget Parking (P8)

Vanaf P8 word je met een GRATIS shuttle naar de terminal gebracht.Op P8 zijn er Bronze en enkele Budget parkeerplaatsen. Deze budget parkeerplaatsen zijn extra goedkoop en hier parkeer je al voor €7,- per dag. Dit is uiteraard alleen geldig wanneer beschikbaar en alleen bij online reserveren. Klik hier voor meer informatie over de bronze en budgetparkeerplaatsen op P8.

Easy Valet

Voor de deur parkeren, je sleutels afgeven en binnen een paar stappen in de terminal?  Ligt je vertrek- en aankomstdatum tussen 22 april 2017 em 7 mei 2017 en ga je minimaal 5 dagen weg? Dan is Easy Valet iets voor jou! Je zet de auto af op Luchthavenweg 24 en je kunt zo vertrekken. Klik hier om je easy valet plek te reserveren.

Kiss & Ride strook

De Kiss & Ride strook is te bereiken via de rotonde en is bedoeld voor het wegbrengen van passagiers. Ook voor het ophalen is deze strook geschikt, zolang de passagiers klaar staan om in te stappen. Parkeren op deze strook is niet toegestaan, om halen en brengen voldoende ruimte te bieden. Mochten jouw gasten (of klanten in het geval van taxivervoer) niet gereed staan, kun je parkeren op P1. Verder is de Kiss & Ride strook te gebruiken voor passagiers die uiteindelijk op verder gelegen terreinen willen parkeren. Zo kunt u hier makkelijk uw koffers en medepassagiers afzetten en als chauffeur naar het lang parkeren rijden. De Kiss & Ride strook is bereikbaar via P1.

 

Direct een parkeerplek regelen

Klik hier om je parkeerplaats op één van de parkeerterreinen van Eindhoven Airport te reserveren!