Parkeren op Eindhoven Airport

Op 27 mei 2017 is een gedeelte van de in aanbouw zijnde parkeergarage op P1 ingestort. Als gevolg hiervan is de luchthavenweg voor de terminal afgesloten. Om de luchthaven goed bereikbaar te houden, zijn de volgende voorzieningen getroffen:

Wegbrengen (alleen direct uitstappen)
Sinds kort is het wegbrengen van passagiers voor de deur weer mogelijk op P1. Volg hiervoor de borden. Het gebruik van P1 is hiervoor gratis.

Wegbrengen (kort parkeren)
Wil jij je gezelschap uitzwaaien, dan kun je terecht voor kort parkeren op P3. De eerste 20 minuten parkeer je gratis. TIP: het afrekenen van het parkeerticket is ook mogelijk op P1, hier zijn meerdere kassa's aanwezig.

Ophalen
Ophalen is alleen mogelijk op P3. De eerste 20 minuten parkeer je hier gratis.

P5/P8 lang parkeren
Deze parkeerterreinen zijn via omleidingen vanaf de snelweg bereikbaar. Volg hiervoor de borden op de snelweg.

Mindervaliden parkeren
Voor informatie over mindervaliden parkeren, klik hier.

De parkeerlocaties P4, P5 en P8 zijn bereikbaar voor kort en lang parkeren, indien vooraf gereserveerd.

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto voordelig al vanaf  €7,- per dag. Indien beschikbaar & online gereserveerd.  Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk via de reserveermodule.

Direct een parkeerplek regelen

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P3, P4, P5 of P8 op Eindhoven Airport.

Bij de reserveermodule kun je de kosten voor het parkeren op Eindhoven Airport bekijken.

Gold Parking (P1)

Momenteel is P1 alleen beschikbaar voor wegbrengen, waarbij de passagiers direct uitstappen. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P1.

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), ben je in slechts 5 minuten bij de terminal. Ook voor kort parkeren, ophalen en wegbrengen kun je terecht op P3. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P3.

Bronze Parking (P4)

De Bronze parking op P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is een overdekte parkeergarage. Klik hier voor meer informatie over de overdekte parkeergarage op P4. Tijdelijk is een gedeelte van P4 niet overdekt.

Bronze Parking (P5)

De Bronze parking op P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P5.

Bronze & Budget Parking (P8)

Vanaf P8 word je met een GRATIS shuttle naar de terminal gebracht.Op P8 zijn er Bronze en enkele Budget parkeerplaatsen. Deze budget parkeerplaatsen zijn extra goedkoop en hier parkeer je al voor €7,- per dag. Dit is uiteraard alleen geldig wanneer beschikbaar en alleen bij online reserveren. Klik hier voor meer informatie over de bronze en budgetparkeerplaatsen op P8.

 

Direct een parkeerplek regelen

Klik hier om je parkeerplaats op één van de parkeerterreinen van Eindhoven Airport te reserveren!