Parkeren op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven, indien beschikbaar of online gereserveerd. Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk en snel via de reserveermodule en betaal je veilig online. Voor elektrische auto’s zijn er op P1 Greenflux laadvoorzieningen. 

Direct een parkeerplek regelen
 

Tijdelijk annuleringsbeleid

Wil je je parkeerboeking annuleren? We berekenen tijdelijk geen annuleringskosten voor parkeerreserveringen met een inrijddatum t/m 31 mei 2020. Het is mogelijk om in je account de boeking zelf te annuleren tot de dag voor je reservering ingaat, tot 12.00 uur. 

Gaat je boeking morgen in en is het 12.00 uur geweest? Neem dan voor annuleringen contact op via parkeren@eindhovenairport.nl. In verband met drukte willen we vragen om hierover geen telefonisch contact met ons op te nemen.

Dit beleid is vanaf 13 maart 2020 van kracht, maar geldt met terugwerkende kracht voor boekingen met een ingangsdatum vanaf maandag 9 maart.

 

Officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de officiële parkeerterreinen P1, P3, P4 of P5 van Eindhoven Airport.
 


Direct een parkeerplek regelen

Gold Parking P1

Parkeren voor de deur van Eindhoven Airport? Dat kan in de nieuwe parkeergarage P1. Eén keer per dag kan je hier de eerste 10 minuten gratis parkeren, ideaal voor een Kiss & Ride. 

Daarna betaal je €3,00 per half uur tot een maximum van 5 uur. Na deze 5 uur betaal je het dagtarief. De elektrische laadmogelijkheden en mindervalide parkeerplaatsen vind je in deze parkeergarage. Ook voor kort- en lang parkeren kan je hier terecht, het is wel aan te raden vooraf te reserveren. Dat is nog voordeliger ook! 

Silver Parking P3

Voor lang parkeren op 5 minuten lopen van de terminal kun je terecht op Silver Parking P3. Bij deze parkeerplaats kan je terecht zonder reservering maar met reservering bespaar je in de kosten en ben je verzekerd van een parkeerplek.   

Bronze Parking P4

Bronze Parking P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is grotendeels overdekt. Hier kan je terecht voor lang parkeren. Reserveer gemakkelijk en snel online een parkeerplek.

Bronze Parking P5

De Bronze Parking P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Voor deze parking betaal je het voordelige Bronze tarief.

Plattegrond: parkeren op Eindhoven Airport.

Direct een parkeerplek regelen
 

Mindervaliden parkeerplaatsen

Verlaagde stoepranden, mindervalidenparkeerplaatsen en aangepaste toiletten zijn een greep uit de faciliteiten die Eindhoven Airport goed toegankelijk maken voor invaliden en mindervaliden. Hier lees je meer informatie over parkeren voor mindervaliden.

Elektrische auto opladen

Heb je een elektrische auto en wil je deze parkeren en opladen op Eindhoven Airport? Dat kan in de parkeergarage P1. Lees hier wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Zakelijk parkeren

Reizen voor zakelijke doeleinden brengt andere wensen en behoeften met zich mee dan recreatieve reizen. Bij het parkeren denk je aan parkeren dichtbij de terminal, het belang van een factuur of het kunnen betalen met een creditcard.

EASY Valet

Kies je voor Easy Valet dan stap uit voor de terminal van Eindhoven Airport en laat je auto parkeren door de Valet host. Zo kan je zelf direct door naar de vertrekhal. Bij terugkomst staat je auto ook weer voor je klaar.

 

Direct een parkeerplek regelen