Parkeren op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven, indien beschikbaar of online gereserveerd. Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk en snel via de reserveermodule en betaal je veilig online. Voor elektrische auto’s zijn er op P1 Greenflux laadvoorzieningen. 

Plattegrond: parkeren op Eindhoven Airport.

Direct een parkeerplek regelen
 

Officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de officiële parkeerterreinen P1, P3, P4 of P5 van Eindhoven Airport.
 


Direct een parkeerplek regelen

Gold Parking P1

Parkeren voor de deur van Eindhoven Airport? Dat kan in de parkeergarage P1. Eén keer per dag kan je hier de eerste 15 minuten gratis parkeren, ideaal voor een Kiss & Ride. 

Je betaalt €3,00 per half uur tot een maximum van 5 uur. Na deze 5 uur betaal je het dagtarief van €35,- per kalenderdag. De elektrische laadmogelijkheden en mindervalide parkeerplaatsen vind je in deze parkeergarage. Ook voor kort- en lang parkeren kan je hier terecht, het is wel aan te raden vooraf te reserveren. Dat is nog voordeliger ook! Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar wanneer je niet hebt gereserveerd. 

Silver Parking P3

Op 5 minuten lopen van de terminal kun je terecht op Silver Parking P3. Hier kan je terecht voor lang parkeren. Reserveer gemakkelijk en snel online een parkeerplek. Bij deze parkeerplaats kun je alleen terecht met een reservering.

Bronze Parking P4

Bronze Parking P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is grotendeels overdekt. Hier kan je terecht voor lang parkeren. Reserveer gemakkelijk en snel online een parkeerplek. Bij deze parkeerplaats kun je alleen terecht met een reservering.

Bronze Parking P5

De Bronze Parking P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Hier kan je terecht voor lang parkeren. Reserveer gemakkelijk en snel online een parkeerplek. Bij deze parkeerplaats kun je alleen terecht met een reservering.
 

Direct een parkeerplek regelen
 

Annuleringsbeleid

Wil je je parkeerboeking annuleren? Je kunt je boeking annuleren of wijzigen (incl. kenteken) tot 12:00u op de dag vóór ingangsdatum van je boeking, via Beheer mijn boeking. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Heb je een annuleringsoptie toegevoegd aan je boeking dan kun je tot het laatste moment op de aankomst datum van je boeking nog annuleren. Neem dan voor annuleringen contact op via parkeren@eindhovenairport.nl. Je ontvangt een restitutie. In verband met drukte willen we vragen om hierover geen telefonisch contact met ons op te nemen.

Mindervaliden parkeerplaatsen

Verlaagde stoepranden, mindervalidenparkeerplaatsen en aangepaste toiletten zijn een greep uit de faciliteiten die Eindhoven Airport goed toegankelijk maken voor invaliden en mindervaliden. Hier lees je meer informatie over parkeren voor mindervaliden.

Elektrische auto opladen

Heb je een elektrische auto en wil je deze parkeren en opladen op Eindhoven Airport? Dat kan in de parkeergarage P1. Lees hier wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Zakelijk parkeren

Reizen voor zakelijke doeleinden brengt andere wensen en behoeften met zich mee dan recreatieve reizen. Bij het parkeren denk je aan parkeren dichtbij de terminal, het belang van een factuur of het kunnen betalen met een creditcard.

Valet Parkeren

Het is momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van Valet Parkeren. Kies je voor Valet Parkeren dan stap uit voor de terminal van Eindhoven Airport en laat je auto parkeren door de Valet host. Zo kan je zelf direct door naar de vertrekhal. Bij terugkomst staat je auto ook weer voor je klaar.

 

Direct een parkeerplek regelen