Parkeren op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto voordelig al vanaf  €7,- per dag. Indien beschikbaar & online gereserveerd. Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk via de reserveermodule.

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P1, P3, P4, P5 of P8 op Eindhoven Airport. Voor kort parkeren kun je terecht op P1, voor lang parkeren verwijzen we je naar de parkeerterreinen P3, P4, P5 of P8.

Bij de reserveermodule kun je de kosten voor het parkeren op Eindhoven Airport bekijken. Tot 24 uur van tevoren kun je direct online een parkeerplaats reserveren, zonder extra kosten.

Gold Parking (P1)

Op onze Gold Parking (P1) parkeer je direct voor de terminal. Dichterbij kan niet! Klik hier voor meer informatie over parkeren op P1.

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), ben je in slechts 5 minuten bij de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P3.

Bronze Parking (P4)

De Bronze parking op P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is een overdekte parkeergarage. Klik hier voor meer informatie over de overdekte parkeergarage op P4.

Bronze Parking (P5)

De Bronze parking op P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P5.

Bronze & Budget Parking (P8)

Vanaf P8 word je met een GRATIS shuttle naar de terminal gebracht.Op P8 zijn er Bronze en enkele Budget parkeerplaatsen. Deze budget parkeerplaatsen zijn extra goedkoop en hier parkeer je al voor €7,- per dag. Dit is uiteraard alleen geldig wanneer beschikbaar en alleen bij online reserveren. Klik hier voor meer informatie over de bronze en budgetparkeerplaatsen op P8.

Kiss & Ride strook

De Kiss & Ride strook is te bereiken via de rotonde en is bedoeld voor het wegbrengen van passagiers. Ook voor het ophalen is deze strook geschikt, zolang de passagiers klaar staan om in te stappen. Parkeren op deze strook is niet toegestaan, om halen en brengen voldoende ruimte te bieden. Mochten jouw gasten (of klanten in het geval van taxivervoer) niet gereed staan, kun je parkeren op P1. Verder is de Kiss & Ride strook te gebruiken voor passagiers die uiteindelijk op verder gelegen terreinen willen parkeren. Zo kunt u hier makkelijk uw koffers en medepassagiers afzetten en als chauffeur naar het lang parkeren rijden.

Het ophalen van passagiers door taxi’s is alleen toegestaan mits hier vooraf een afspraak over is gemaakt.  

Klik hier om je parkeerplaats op één van de parkeerterreinen van Eindhoven Airport te reserveren!