P1 Gold Parking

Parkeer je auto op P1, recht voor de deur van Eindhoven Airport, op slechts 1 minuut lopen van de terminal. Je kan hier terecht voor Kiss & Ride, kort parkeren en lang parkeren. 

Op P1 is het mogelijk om overdekt te parkeren. Op de 2e, 3e en 4e etage van deze parkeergarage zijn de mindervalide parkeerplaatsen gesitueerd naast de liften. 

Heb je een elektrische auto? Dan kan je alleen op P1 terecht voor de Greenflux elektrische laadmogelijkheden.  

Reserveren

Het reserveren van een parkeerplaats is aan te raden wanneer een voertuig langer dan een dag geparkeerd wordt, bijvoorbeeld voor twee dagen, een week of nog langer. Door vooraf een parkeerplaats te reserveren bespaar je in de kosten. Voor de Kiss & Ride mogelijkheid hoeft geen reservering gemaakt te worden, hiervoor zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de eerste etage van de garage.

Direct een parkeerplek regelen

Tarieven P1

Door de diversiteit aan parkeermogelijkheden in de Gold Parking P1 zijn er verschillende tarieven van toepassing, afgestemd op het type gebruik. In de online reserveringsmodule kan betaald worden met: Visa, Mastercard, iDeal, Bancontact, Giropay en PayPal. 

Kiss & Ride

De eerste 15 minuten parkeer je gratis in P1. Dit kan tot maximaal één keer per dag per voertuig. Parkeer je langer dan 15 minuten, dan betaal je €3,00 voor het eerste half uur. Je betaalt per half uur € 3,- tot een maximum van 5 uur. Na deze 5 uur betaal je het dagtarief van € 35,- per kalenderdag.

Lang parkeren

De actuele kosten voor lang parkeren in de periode waarin je jouw auto wil parkeren zijn te vinden in de reserveringsmodule via deze link. Voer de gewenste vanaf datum en de tot en met datum in, klik op volgende stap en krijg een overzicht van de kosten. 

Maximale doorrijhoogte

De parkeergarage is toegankelijk voor auto’s met een hoogte van maximaal 2 meter. Halen en brengen kan via de Kiss & Ride strook, welke toegankelijk is voor auto’s tot een hoogte van 2.40 meter. 

Routebeschrijving P1

P1 is gemakkelijk bereikbaar. Onderstaande adresgegevens kun je gebruiken om je route te plannen naar Eindhoven Airport P1 of klik hier om de locatie direct te openen in Google Maps. 

Eindhoven Airport P1
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Parkeren op Eindhoven Airport plattegrond - Gold Parking P1

Reserveer nu P1