Elektrische auto opladen en parkeren

Op Eindhoven Airport is het mogelijk om je elektrische auto op te laden en te parkeren. De elektrische oplaadpunten van Greenflux vind je in de parkeergarage P1 recht tegenover de ingang van het vliegveld. Dat is maar 1 minuut lopen van de terminal.  

In P1 kan je terecht voor kort parkeren, lang parkeren en de Kiss&Ride is hier te vinden. Let op, want er is een maximale doorrijhoogte in deze garage. Voor het parkeren van auto’s is dit 2 meter. De Kiss&Ride is toegankelijk voor auto’s tot 2,40 meter hoog. 

Reserveren

Het is niet mogelijk om een specifieke elektrische laden plaats te reserveren, maar je reserveert een reguliere plaats in de parkeergarage. Let op, het is mogelijk dat er niet altijd een elektrische laadplaats beschikbaar is. 

Direct een parkeerplek regelen

Kosten

Voor het laden van een elektrische auto wordt een vergoeding gevraagd. Deze bestaat uit een starttarief van 50 cent, daarna betaal je 45 cent per kW. Daarnaast zijn de normale parkeerkosten van P1 van toepassing.

Route

Met onderstaande adresgegevens kun je gemakkelijk je route naar P1 plannen of klik hier om de locatie direct te openen in Google Maps. 

Eindhoven Airport P1
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven