Elektrische auto opladen en parkeren

Parkeer je elektrische auto in P1 en laad hem op tijdens je vakantie

Heb je een elektrische auto en wil je deze parkeren en opladen op Eindhoven Airport? Dat kan in de parkeergarage P1. Lees hier wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Op Eindhoven Airport is het mogelijk om je elektrische auto op te laden en te parkeren. De elektrische oplaadpunten van Joulz vind je in de parkeergarage P1 recht tegenover de ingang van het vliegveld. Dat is maar 1 minuut lopen van de terminal.  

In P1 kan je terecht voor kort parkeren, lang parkeren en de Kiss & Ride is hier te vinden. Let op, want er is een maximale doorrijhoogte in deze garage. Voor het parkeren van auto’s is dit 2 meter. De Kiss & Ride is toegankelijk voor auto’s tot 2,40 meter hoog. 

Reserveren

Het is niet mogelijk om een specifieke elektrische laden plaats te reserveren, maar je reserveert een reguliere plaats in de parkeergarage. Let op, het is mogelijk dat er niet altijd een elektrische laadplaats beschikbaar is.

Kosten

Voor het laden van een elektrische auto wordt een vergoeding gevraagd. Deze bestaat uit een starttarief van 50 cent, daarna betaal je 45 cent per kW. Daarnaast zijn de normale parkeerkosten van P1 van toepassing.

Routebeschrijving P1

P1 is gemakkelijk bereikbaar. Onderstaande adresgegevens kun je gebruiken om je route te plannen naar Eindhoven Airport P1:
Eindhoven Airport P1
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven