Zakelijk parkeren

Wanneer je reist voor zakelijke doeleinden heb je andere wensen en behoeften dan wanneer je reist voor je plezier. Dichtbij de terminal parkeren, betalen met een creditcard of een factuur van de parkeerkosten zodat je deze kan declareren of voor in de boekhouding. Stuk voor stuk wensen waar Eindhoven Airport rekening mee houdt. 

De dichtstbijzijnde parkeerplaats

Voor kort en lang parkeren op 1 minuut lopen van de terminal kan je terecht in de parkeergarage Gold Parking P1. Hier vind je ook de laadpunten voor elektrische auto’s. 

Reserveren

Wanneer je langer dan een dag wil parkeren is het verstandig om de parkeerplaats online te reserveren zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en parkeer je tegen een voordeliger tarief. Daarbij kan in de online reserveringsmodule gemakkelijk een factuur aangevraagd worden. 

Direct een parkeerplek regelen

Tarieven, betaalmogelijkheden en de factuur

Door de diversiteit aan parkeermogelijkheden in Gold Parking P1 zijn er verschillende tarieven van toepassing afgestemd voor het type gebruik. 

De actuele kort en langparkeren kosten in de periode waarin je jouw auto wil parkeren zijn te vinden in de reserveringsmodule via deze link. Voer de gewenste vanaf datum en de tot en met datum in, klik op volgende stap en krijg een overzicht van de kosten. De kosten die hier weergegeven worden zijn inclusief BTW. 

In de online reserveringsmodule kan betaald worden met: Visa, Mastercard, iDeal, Bancontact, Giropay en PayPal. Zakelijke gebruikers kunnen in de reserveringsmodule de optie ‘ik wil graag een factuur ontvangen’ aanvinken. Er wordt dan een invulformulier uitgeklapt. 

Op dit formulier kunnen alle gegevens ingevuld worden zoals: NAW-gegevens en het BTW-nummer. De factuur wordt per mail toegestuurd. 

Reis je liever niet zelf met de auto, dan is Eindhoven Airport ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de taxi