P5 Bronze Parking

Op slechts 7 minuten lopen van de terminal bevindt zich Bronze Parking P5. Parkeer dichtbij de luchthaven tegen het voordelige Bronze tarief. Op P5 kan een beroep gedaan worden voor lang parkeren. Inrijden op kenteken is mogelijk, dit is niet verplicht maar wel gemakkelijk. Het is alleen mogelijk om op P5 te parkeren met een reservering.

Reserveren

Tot 24 uur voor aankomst kun je snel en eenvoudig online een parkeerplaats reserveren met een voordelig tarief. Betalen kan via iDeal of met een creditcard.  

Direct een parkeerplek regelen

Tarieven P5 

Door online te reserveren ben je verzekerd van een parkeerplaats en profiteer je van een voordelig tarief. In de reserveringsmodule kan je door de gewenste data in te vullen het actuele parkeertarief vrijblijvend bekijken. De betaling kan gemakkelijk en veilig online met een creditcard (VISA of Mastercard) of via iDeal, Bancontact, Giropay of PayPal. 
 

Routebeschrijving

De parkeerplaats P5 is goed bereikbaar. Onderstaande adresgegevens kun je gebruiken om je route te plannen naar Eindhoven Airport P5, of klik hier om de locatie direct te open in Google Maps.

Eindhoven Airport P5
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

 

Lang parkeren op Eindhoven Airport plattegrond, Bronze Parking P5
 

Reserveer nu P5