Het is druk op Eindhoven Airport

Kom 2,5 tot 3 uur voor vertrek naar de luchthaven; kom niet eerder.

Bereid je voor met onze tips

media-block

Fast Track

Boek je Fast Track ticket en ga vliegensvlug door de veiligheidscontrole

Fast Track tijdelijk gesloten

Op dit moment is het niet mogelijk om Fast Track te boeken of te gebruiken. De Fast Track Lane is gesloten, het is dus niet mogelijk om met een Fast Track sneller door de security te gaan. Heb je eerder tickets aangeschaft via je luchtvaartmaatschappij? Neem dan contact op met je luchtvaartmaatschappij.

Boek je Fast Track ticket en ga vliegensvlug door de veiligheidscontrole op Eindhoven Airport. Je slaat namelijk de wachtrij bij de security check over. Hierdoor is je wachttijd een stuk korter dan die van andere passagiers. 

media-block

Boek je Fast Track ticket vanaf €5,-

Met een Fast Track ticket krijg je via de speciale Fast Track balie toegang tot de Fast Track Lane. Een Fast Track ticket koop je vanaf € 5,-. Je hebt één ticket per persoon nodig. Je Fast Track ticket wijzigen of annuleren kan tot 12:00 op de dag voorafgaand aan de geboekte reisdatum. Daarna is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

media-block

Hoe werkt het?

Toon je Fast Track ticket bij de speciale Fast Track balie op de luchthaven. Deze bevindt zich aan de linkerzijde van de pre-scan, dit is de locatie waar je ook je boarding pass laat zien. Na het tonen van je Fast Track Ticket, krijg je toegang tot de speciale Fast Track rij.