Fast Track

Boek je Fast Track ticket en ga vliegensvlug door de veiligheidscontrole

Boek je Fast Track ticket en ga vliegensvlug door de veiligheidscontrole op Eindhoven Airport. Je slaat namelijk de wachtrij bij de security check over. Hierdoor is je wachttijd een stuk korter dan die van andere passagiers. Let op er zijn een bepaald aantal tickets per dag beschikbaar. Zeker zijn van een Fast Track ticket, zorg ervoor dat je op tijd boekt.

Boek je Fast Track ticket vanaf €12,50

Met een Fast Track ticket krijg je via de speciale Fast Track balie toegang tot de Fast Track Lane. Een Fast Track ticket koop je vanaf €12,50. Je hebt één ticket per persoon nodig. Je kunt een reservering wijzigen of annuleren tot 12:00 uur 's middags op de dag voor de ingangsdatum van je reservering. Dit kun je doen via 'Beheer mijn boeking'.Daarna is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

Hoe werkt het?

Toon je Fast Track ticket bij de speciale Fast Track balie op de luchthaven. Deze bevindt zich aan de linkerzijde van de pre-scan, dit is de locatie waar je ook je boarding pass laat zien. Na het tonen van je Fast Track Ticket, krijg je toegang tot de speciale Fast Track rij.