Vlieg naar Tel Aviv

Tel Aviv

Vliegen naar Tel Aviv

  • Mediterraan klimaat
  • 4 uur en 20 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Een hippe, vooruitstrevende stad te midden van een omgeving die bol staat van de historie en cultuur; Tel Aviv is een bijzondere parel in het eeuwenoude Israël. Tel Aviv vindt haar kracht in het mondaine karakter van het centrum, dat contrasteert met de millennia oude buitenwijk Jaffa. Een stad waar contrasten elkaars charme etaleren en de mogelijkheden oneindig zijn. Kortom; een vliegvakantie naar Tel Aviv biedt een uniek beeld van Israël, zowel van haar geschiedenis als van haar toekomstvisie.

Beleef de moderne vibe van Tel Aviv

Liefhebbers van een actieve, bruisende stad kunnen hun hart ophalen in Tel Aviv. De stad, gelegen aan de Middellandse Zee, zag in 1909 het licht en diende als joodse tegenhanger voor het Arabische Jaffa. Deze rol vervulde Tel Aviv op glorieuze wijze, waarna Tel Aviv het economische hart van Israël werd.

Israël staat normaliter in het teken van de veelbewogen geschiedenis van het land, iets waar in Tel Aviv weinig van terug is te zien. De hipste bars en clubs staan aan de basis van het bruisende nachtleven van de stad. Niet voor niets staat Tel Aviv bekend als een stad die nooit slaapt. Overdag biedt Tel Aviv naast adembenemende stranden een indrukwekkende focus op kunst en tal van bezienswaardigheden, waaronder het Museum van de Diaspora en het Nachum Guttman Museum. Tel Aviv is een stad die leeft, maar vooral diens bezoekers en inwoners laat genieten van het leven.

Vlieg naar Tel Aviv en ontdek de historische wijk Jaffa

Het jonge Tel Aviv is in groot contrast met de buitenwijk Jaffa, welke zichzelf een van de oudste steden ter wereld mag noemen. Laatje tijdens een bezoek aan Jaffa onderdompelen in diens rijke historie door de oude haven en de vlooienmarkten te bezoeken. Wandelend door kronkelende, afgeleefde straatjes ontdek je de diverse pittoreske winkeltjes, marktjes en lokale keuken die zo typerend zijn voor het Midden-Oosten. Breng een bezoekje aan Bijbelse plaatsen zoals het Graf  van Tabitha en de Sint-Pieterskerk om oog in oog te staan met legendarische plekken die de geschiedenis van Israël tekenden. Daarnaast staat Jaffa bekend om haar sinaasappels, vergeet hier dus zeker niet van te genieten!

Vlucht naar Tel Aviv boeken? Vlieg voor een onvergetelijke vakantie via Eindhoven Airport!

Een onbezorgde vliegreis naar Tel Aviv begint bij Eindhoven Airport. Met de uitgebreide parkeermogelijkheden en vriendelijk personeel weet Eindhoven Airport een complete service te bieden. Vanaf hier vlieg je direct naar Tel Aviv en land je op Ben Gurion Airport. Laat je hartelijk ontvangen bij Eindhoven Airport voor een perfect begin van een onvergetelijke trip naar Tel Aviv!

Vlieg met deze maatschappijen naar Tel Aviv