Vlieg naar Belgrado

Belgrado

Vliegen naar Belgrado

  • Middellands zeeklimaat
  • 2 uur en 15 minuten
  •  
Boek uw vlucht

In het verleden kreeg de stad heel wat oorlogsgeweld te verduren, maar die tijd is voorbij. De stad heeft een facelift gekregen, maar wel met respect voor wat geweest is. Belgrado staat inmiddels bekend als een veilige stad die ieder weekend druk bezocht wordt door Bosniërs, Kroaten en Slovenen. Dat is niet zonder reden….

Veilig & gezellig

Volgens de Lonely Planet biedt Belgrado ‘het beste nachtleven ter wereld’. Er is een ruim aanbod aan drijvende clubs en ondergrondse cafés waar je kunt dansen tot de zon weer opkomt. Het is er veilig, de sfeer wordt geroemd en de drank is relatief goedkoop. Alle reden dus om een kijkje te nemen.

Bezienswaardigheden in Belgrado

Na het stappen is het tijd voor wat culturele ontwikkeling. Ondanks het oorlogsgeweld is historisch erfgoed ruimschoots vertegenwoordigd: het Nationaal Theater, de Tempel van de Heilige Sava, het Oude Paleis, het Studentenplein, het Militair Museum en het Nationaal Museum (met meer dan 400.000 items!) schetsen een beeld van de identiteit van Belgrado en haar bewoners. Belgrado kent 2 grote winkelcentra: Delta City en Usce. Daarnaast zijn er verschillende winkelstraten, zoals de Bulevar Kralja en de Terazije. De bekende westerse ketens zijn volop aanwezig, maar met één voordeel: de prijzen zijn een stuk vriendelijker. Belgrado is dan ook een paradijs voor shoppers.

Aanrader

Belgrado is bij het grote publiek nog een relatief onbekende bestemming. Toch is het een aanrader voor een originele stedentrip: er is veel te doen, de prijzen zijn goed en vanaf Eindhoven Airport vlieg je in slechts 2 uur en 15 minuten naar deze verrassende bestemming.

Vliegtickets Eindhoven - Belgrado

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Wizzair naar Belgrado. 

 

Vlieg met deze maatschappijen naar Belgrado