Vlieg naar Tanger

Tanger

Vliegen naar Tanger

  • Middellands zeeklimaat
  • 3 uur en 45 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Een mediterrane cultuur binnen een sprookjesachtig decor; beknopter valt Tanger niet te omschrijven. De Noord-Marokkaanse havenstad weet feilloos diverse invloeden met elkaar te combineren. Sterker nog; Tanger ontleent hieraan diens unieke karakter. Tanger verovert met haar idyllische uitzicht en hartelijke aard de harten van iedere bezoeker.

Ontdek de culturele schatten van Tanger

Tanger is een smeltkroes van culturen, waarbij alle elementen op charmante wijze in elkaar overvloeien. Een identiteit die is ontstaan door de roerige bezettingsgeschiedenis, waarin onder andere Portugal en Spanje een tekenende rol hebben gespeeld. Zo wordt het historische centrum – de medina – omringd door de muren van een uit de 15e eeuw stammend Portugees fort. Binnen de omheining van de medina komt de Marokkaanse identiteit goed tot haar recht. Smalle, kronkelende paadjes worden gesierd door handel in kleurrijke en traditionele souvenirs. Een wandeling door de medina is een must voor ieder die zich onder wil dompelen in de Marokkaanse cultuur.

Een architectonisch hoogtepunt tijdens een vakantie in Tanger is het Paleis van Dar el Makhzen. Sinds de 17e eeuw diende het imposante gebouw als verblijf voor meerdere heersers. Vandaag de dag huisvest het paleis twee musea: het Museum van de Oudheden en het Museum van de Marokkaanse kunst. Een bezoekje aan het paleis is een rustige beleving, passend voor ieder die zich een middag aan de gezellige drukte van Tanger wil onttrekken. Bij een reis naar Tanger mag ook een bezoek aan de Grotten van Hercules niet ontbreken; een mysterieuze plek in Tanger met een adembenemend en onvergetelijk uitzicht.

Culinair genieten tijdens jouw vakantie in Tanger

Naast een culturele trip staat een vakantie naar Tanger garant voor een culinaire belevenis. Van ontbijt tot het diner word je getrakteerd op een divers gamma aan typisch Marokkaanse smaken. Breng overdag een bezoekje aan Petit Socco om te genieten van een overheerlijke Marokkaanse muntthee. ’s Avonds geniet je van traditionele gerechten zoals couscous, tajines, harira of pastilla. Grote kans dat je tijdens het diner mag genieten van Arabisch entertainment, vaak in de vorm van live muziek. Wie zin heeft in een snelle hap tussendoor kan bij diverse kraampjes terecht voor brochettes, die zowel bij de lokale bevolking als toeristen goed in de smaak vallen.

Vlucht naar Tanger boeken? Vlieg voor een onvergetelijke vakantie via Eindhoven Airport!

Kun je niet wachten tot je die vliegreis naar Tanger kunt maken? Geen nood, met Eindhoven Airport vlieg je direct naar de Marokkaanse havenstad. Een vliegreis die gepaard gaat met uitstekende service en comfortabele parkeermogelijkheden, waardoor jij onbezorgd het vliegtuig instapt. Zo kun jij optimaal genieten van jouw vliegvakantie naar Tanger!

Vlieg met deze maatschappijen naar Tanger