Gevonden voorwerpen

Iets laten liggen in het vliegtuig of op de luchthaven?

Zoek eenvoudig via iLost jouw verloren voorwerp en laat het ons weten via de website of app van iLost. Wanneer het een match is, kun je zelf via iLost aangeven of je het voorwerp wil ophalen op Eindhoven Airport of dat het wordt thuisbezorgd.

Zodra de voorwerpen op Eindhoven Airport worden gevonden, worden deze binnen 24 uur op iLost geplaatst.

Een overzicht van de gevonden voorwerpen op het vliegveld is 24 uur per dag en in 5 talen beschikbaar voor de reiziger/bezoeker van Eindhoven Airport, die zijn eigen voorwerp direct kan claimen. Uiteraard kan het voorwerp op het vliegveld worden afgehaald, maar er kan ook gekozen worden het wereldwijd te laten afleveren door een erkende koeriersdienst. Claimen kan tot een maand na de registratie van het gevonden voorwerp. Na een maand worden gevonden voorwerpen overgedragen aan de gemeente Eindhoven.

Verloren persoonsbewijzen

Voor verloren persoonsbewijzen op Eindhoven Airport, neem je contact op met de Koninklijke Marechaussee via het telefoonnummer 0800-1814.

Ruimbagage kwijt?

Bij vermiste bagage op Eindhoven Airport maak je direct een melding van vermissing bij de Lost & Found balie in de aankomsthal. Voor meer informatie over de status van je vermiste bagage kan je terecht bij je luchtvaartmaatschappij.