Winkels

Eindhoven Airport biedt; fashion, lifestyle, literatuur, souvenirs en boodschappen

Eindhoven Airport biedt een volwaardig winkelaanbod; fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen. En dat allemaal gewoon in de terminal van Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is 7 dagen per week geopend en de winkels voor de security check zijn voor iedereen toegankelijk. Na de veiligheidscontrole bevinden zich nog twee winkels. Deze zijn alleen te bezoeken door de passagiers na het passeren van de security check.

Winkels voor de veiligheidscontroles

Relay

Relay is dé lees- en cadeauwinkel met een uitgebreid assortiment van boeken, tijdschriften, snoepwaren en reisartikelen.

Aviflora

Zet het hello-and-goodbye gevoel om in producten die je op iedere reis kunt meenemen. Je kunt hier terecht voor tulpen, ballonnen, rozen en hollandsouvenirs.

Haal je buitenlands geld bij GWK Travelex

GWK Travelex is de specialist in buitenlands geld. Bestel je buitenlands geld gemakkelijk online. Je kunt je bestelling o.a. ophalen bij de vestiging op Eindhoven Airport. Het pinnen van Engelse ponden is ook mogelijk na de veiligheidscontrole.

Winkels na de veiligheidscontrole

Travel Plaza

Direct na de security check op Eindhoven Airport vind je de winkel Travel Plaza, vol met de laatste trends en een grote verscheidenheid aan producten en merken.

Travel Luxury

Iets verderop na de veiligheidscontrole vind je Travel Luxury. Het assortiment bestaat onder andere uit zonnebrillen, tassen en elektronica.

Benieuwd waar je alles kunt vinden?

Ontdek onze plattegrond en vind de faciliteiten waar je naar op zoek bent.