Winkels

Eindhoven Airport biedt een volwaardig winkelaanbod; fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen. En dat allemaal gewoon in de terminal van Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is 7 dagen per week geopend en de winkels voor de security check zijn voor iedereen toegankelijk. Na de security check bevindt zich nog een winkel. Deze is alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check.

AKO

Een boek en/of tijdschrift staat vaak op het boodschappenlijstje van reizigers en is een heerlijke ontspannen manier om de tijd door te brengen tijdens je vlucht of vakantie. Bij AKO vind je een zeer uitgebreid assortiment in Nederlandse, maar ook buitenlandse tijdschriften. Verder kun je hier terecht voor tabak, zoetwaren, reisaccessoires, cadeaukaarten en loterijen.

Aviflora

Midden in de terminal van Eindhoven Airport bevindt zich Aviflora. Deze hollandwinkel weet het hello-and-goodbye gevoel om te zetten in producten die je op iedere reis kunt meenemen. Je kunt hier terecht voor het uitgebreide assortiment tulpen, ballonnen, rozen en hollandsouvenirs.

Before Take Off

Before Take Off heeft een uitgebreide collectie koffers, laptoptassen, travelbags en mode van verschillende topmerken. Kortom, alles waardoor je makkelijker onbezorgd op reis kunt gaan. So before travel, ga je naar Before Take Off.

B&S Shop Fly

Direct na de security check op Eindhoven Airport vind je de winkel B&S Shop Fly, vol met de laatste trends en een grote verscheidenheid aan producten en merken. Benieuwd naar de aanbiedingen die B&S Shop Fly deze maand heeft? Klik hier!

House of Seasons

House of Seasons is een gezellige fashion & living winkel. Bij een volgend bezoekje aan de luchthaven kan deze winkel er opeens heel anders uitzien. De uitstraling en het aanbod van de winkel veranderen hier namelijk elk seizoen.

RITUALS

Geluk zit in de kleine dingen. Het is onze passie om van je dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken. Geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities en met geuren gecreëerd door ‘s werelds beste parfumeurs, helpen onze unieke home & body producten je genieten van een speciaal moment. In de RITUALS winkel op Eindhoven Airport kun je terecht voor deze heerlijke producten.