Winkels

Eindhoven Airport biedt een volwaardig winkelaanbod; fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen. En dat allemaal gewoon in de terminal van Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is 7 dagen per week geopend en de winkels voor de security check zijn voor iedereen toegankelijk. Na de security check bevindt zich nog een winkel. Deze is alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check.

AKO

Een boek en/of tijdschrift staat vaak op het boodschappenlijstje van reizigers en is een heerlijke ontspannen manier om de tijd door te brengen tijdens je vlucht of vakantie. Bij AKO vind je een zeer uitgebreid assortiment in Nederlandse, maar ook buitenlandse tijdschriften. Verder kun je hier terecht voor tabak, zoetwaren, reisaccessoires, cadeaukaarten en loterijen.

AKO heeft aangepaste openingstijden, afgestemd op het vluchtschema. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het nummer 088 -1338095.

Aviflora

Midden in de terminal van Eindhoven Airport bevindt zich Aviflora. Deze hollandwinkel weet het hello-and-goodbye gevoel om te zetten in producten die je op iedere reis kunt meenemen. Je kunt hier terecht voor het uitgebreide assortiment tulpen, ballonnen, rozen en hollandsouvenirs.

Before Take Off

Before Take Off heeft een uitgebreide collectie koffers, laptoptassen, travelbags en mode van verschillende topmerken. Kortom, alles waardoor je makkelijker onbezorgd op reis kunt gaan. So before travel, ga je naar Before Take Off.

Fashion & Travel

Bij Fashion & Travel kun je terecht voor reisartikelen zoals koffers, oordopjes en headphones. Mocht je je zwemoutfit vergeten zijn, geen probleem! Ook hiervoor kun je terecht bij Fashion & Travel. Voor de laatste mode en merkkleding kun je hier terecht.

GWK Travelex

GWK Travelex is de specialist in buitenlands geld. Bestel je buitenlands geld gemakkelijk online. Je kunt je bestelling o.a. ophalen bij de vestiging op Eindhoven Airport.

RITUALS

Geluk zit in de kleine dingen. Het is onze passie om van je dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken. Geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities en met geuren gecreëerd door ‘s werelds beste parfumeurs, helpen onze unieke home & body producten je genieten van een speciaal moment. In de RITUALS winkel op Eindhoven Airport kun je terecht voor deze heerlijke producten.

Travel Plaza & Travel Luxury 

Direct na de security check op Eindhoven Airport vind je de winkels Travel Plaza & Travel Luxury, vol met de laatste trends en een grote verscheidenheid aan producten en merken. Het assortiment bestaat onder andere uit parfum, cosmetica, zonnebrillen, souvenirs en electronica.

Victoria's Secret

Op donderdag 13 april 2017 is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend, in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel is, net als de winkels op Schiphol en Amsterdam Centraal, een beauty & accessoires store met een panty-bar, beautyproducten en accessoires.