Vlieg naar Dalaman

Dalaman

Vliegen naar Dalaman

  • Tropisch klimaat
  • 3 uur en 30 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Wordt het heerlijk relaxen in een resort? Of toch op pad in de heuvels? Gelukkig hoef je niet te kiezen, in de omgeving van Dalaman kan het namelijk allemaal! Dalaman ligt in Turkije en wordt door toeristen vaak als aanvliegroute gebruikt voor vakanties in de bekende badplaatsen Marmaris en Fethiye.

Dalyan

Op een half uurtje rijden van Dalaman ligt de stad Dalyan. Deze stad is boordevol archeologische hoogtepunten. Je vindt er bijvoorbeeld uitgehouwen tombes of opgravingen.

Nu je toch in deze stad bent, bezoek dan zeker Iztutu Beach. In het water langs dit zes kilometer lange strand zwemmen de schildpadden regelmatig voorbij. Met een beetje geluk kun jij er een paar spotten!

Modderbaden

Toe aan iets anders? Bezoek dan eens de modderbaden bij Dalaman. Smeer je in met de smurrie en spring in een bad! Naast de modderbaden zijn er ook veel thermaal baden te vinden. Als je de scherpe lucht eenmaal gewend bent is het tijd om te relaxen. In een bad van ongeveer veertig graden kun je even helemaal wegdromen. Deze baden hebben een huid verjongende werking en zijn nog niet gevonden door een stroom toeristen, dus dit is het moment om je koffers te pakken!

Eindhoven – Dalaman vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met TUI naar Dalaman in Turkije.

Vlieg met deze maatschappijen naar Dalaman