Vliegen met Wizz Air

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Wizz air naar verschillende bestemmingen in Europa, maar vooral naar Polen en Roemenië.

De reisadviseurs van Wizz Air zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 09003637385.

Klik hier voor de overige contactgegevens van Wizz Air.

Je kunt je vragen ook online stellen. Wizz Air is bereikbaar via Facebook en X.

Naar Polen met Wizz Air

Op vakantie naar Polen, dat is iets wat je niet vaak hoort. Volledig ten onrechte, want dit rechterbuurland van Duitsland biedt een keur aan historie en bezienswaardigheden. Een onontdekte parel in Midden-Europa, waarbij de geschiedenis nog duidelijk voelbaar is. Polen biedt een beleving die haast niet in woorden uit te drukken is.

Naar Roemenië met Wizz Air

Roemenië is misschien wel één van de meest onderschatte vakantielanden die Europa kent. Met haar rijke culturele historie en een lange lijst aan bijzondere bezienswaardigheden biedt het land een welkome verrassing voor diens bezoekers. Roemenië is daarnaast een land waar de volkscultuur nog duidelijk merkbaar is in de vorm van de traditionele klederdracht en het volksdansen, waar je als gast niet omheen kan. Een verrassend land, waarbij voor ieder wat wils te vinden is.

Inchecken met Wizz Air

Wanneer je vanaf Eindhoven Airport vliegt met Wizz Air, dien je je vooraf online in te checken en je boardingpas uit te printen. Je kunt je vanaf 30 uur tot 3 uur voor vertrek online inchecken. Meer informatie over afmetingen en gewicht van bagage vind je op de website van Wizz Air.