Vlieg naar Zakynthos

Zakynthos

Vliegen naar Zakynthos

  • Mediterraan klimaat
  • 3 uur
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Zakynthos is hét Europese paradijs. Prachtige zandstranden, kristal blauwe zee en een bruisend uitgaansleven. Dat maakt dit Griekse eiland voor alle leeftijden een ideale vakantiebestemming.

Shipwreck Beach

Misschien heb je al eens gehoord van dit strand. Het is namelijk een razend populaire plek onder toeristen. Op het strand is vorige eeuw namelijk een vrachtschip aangespoeld. Dit schip is nooit geborgen en is daarom een uniek plaatje om naar te kijken. Je kan dit strand alleen per boot bereiken. Het kost dus een beetje moeite om er te komen, maar dan heb je ook wat! Vanuit de rotsen boven het strand gezien is het een adembenemend plaatje: een prachtig strand, een schipwrak en zee tot zover je kan kijken. Zie je het al voor je?

Uitgaan in Zakynthos

Het uitgaansleven op het Griekse eiland is upcoming. Steeds meer jongeren reizen af naar accommodaties rondom de strip. Feesten tot in de late uurtjes en brak relaxen aan het strand. De West-Europese muziek blaast uit de speakers en iedereen is zomers gekleed. De fruitige cocktails en ijskoude biertjes staan voor je klaar!

Ionische zee

Zakynthos ligt aan de Ionische zee. Helder water en schone stranden kenmerken de zee rondom het eiland. Door de rustige golven kun je met je opblaasbootje heerlijk een tijd dobberen op de zee. Wil je wat meer avontuur? Ga dan snorkelen bij Marathonissi. Er is een grote kans dat je veel kleurrijke vissen of zelfs schildpadden tegenkomt.

Aan de wandel

Ben je opzoek naar een mooie wandelroute? Kijk dan eens naar de routes aan de westkant van het eiland bij de bergdorpen Louha en Kampi. Ga zelf rustig de natuur in of neem een gids mee. Vooral in de vroege ochtend of avond is het fijn wandelen met een aangename temperatuur.

Eindhoven – Zakynthos vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met Transavia naar Zakhynthos op de Griekse Eilanden.

Vlieg met deze maatschappijen naar Zakynthos