Vergaderen & Business Lounge

Benut je tijd als zakelijke reiziger in de business lounge.

Als zakelijke reiziger wil je je tijd zo optimaal mogelijk benutten; je hebt tenslotte een hoop te doen. We kunnen ons voorstellen dat wachten op een vlucht dan het laatste is waar je behoefte aan hebt. Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt en voor je reis nog even kunt ontspannen, vind je bij Eindhoven Airport sinds 2 december 2019 een gloednieuwe business lounge. Zo kun je ongestoord verder werken, terwijl je wacht! 

Wifi

Op Eindhoven Airport maak je gebruik van gratis onbeperkt en snel internet, wel zo makkelijk!

Waar kan ik de business lounge vinden?

Je vindt de business lounge van Eindhoven Airport na de veiligheidscontrole op de eerste verdieping, naast de Starbucks. Mocht je het niet kunnen vinden, dan staan er op de luchthaven altijd medewerkers voor je klaar om je te begeleiden. 

Wat zijn de openingstijden van de business lounge?

De openingstijden van de business lounge kunnen variëren. Kijk hier voor de actuele openingstijden op jouw reisdatum.

Wanneer heb ik toegang tot de business lounge?

Heb je een online ticket of koop je deze aan de balie bij de business lounge, dan heb je toegang tot de business lounge. Ben je minderjarig? Dan krijg je alleen toegang tot de business lounge onder begeleiding van een volwassene.

Met de volgende lidmaatschappen heb je toegang tot de business lounge:

  • Aspire Lounge Annual membership

  • ABN AMRO Mees Pierson

  • Priority Pass

  • Loungekey

  • Dinersclub

  • Lounge Pass

  • Dragonpass

  • Privium

Klik hier voor een volledig overzicht van de lidmaatschappen met toegang tot de business lounge.

Wat zijn de kosten van de business lounge?

Toegang tot de Business Lounge kost €30,-. Let op: koop je een toegangskaart aan de deur, dan kan het zijn dat de business lounge volgeboekt is. 

De business lounge en Privium

Wanneer je lid bent van privium op Schiphol heb je gratis toegang tot de Aspire lounge op Eindhoven Airport. Als Privium Partner lid mag je ook kosteloos binnen bij de lounge, mits je op dat moment samen met het Privium Plus lid op reis bent. Overige gasten van een Privium Plus lid mogen de lounge in tegen een gereduceerd tarief van € 18,50 p.p.

Faciliteiten in de business lounge

Bij onze receptiebalie word je warm verwelkomd, waarna je de keuze hebt om plaats te nemen op een van de 60 zitplaatsen of een hapje te eten aan ons buffet. Gedurende de hele dag vind je daar de lekkerste verse broodjes, salades en warme dranken. In de business lounge krijg je alle gelegenheid om ongestoord mails te beantwoorden, te sparren met je medereiziger of heerlijk te ontspannen voor je reis. Ideaal, toch?! 

Vergaderingen

Eindhoven Airport is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Een perfecte locatie om je gasten te ontvangen. Het Business Centre bevindt zich op de eerste verdieping van de terminal en bestaat uit een ruime foyer met receptie en vijf in grootte variërende ruimten.

De diverse horeca-arrangementen combineren het nuttige met het aangename. Het aangrenzende panoramaterras biedt groots uitzicht op het platform en de landingsbaan. Neem telefonisch contact op met Tulip Inn Eindhoven Airport via het telefoonnummer +31 40 30 30 615 of mail naar sales@tulipinneindhovenairport.com voor meer informatie.