Vlieg naar Paphos

Paphos

Vliegen naar Paphos

  • Mediterraan klimaat
  • 4 uur
  •  
Boek uw vlucht

De havenstad Paphos ligt in het zuidwesten van Cyprus, gelegen aan de zee. Het is één van de populairste steden van het eiland Cyprus.

Souvenirs in Paphos

In het centrum van Paphos vind je een kleurrijke markthal uit de 20e eeuw. Voorheen een echte markt met diverse voedselkraampjes. Nu bestaat de markt vooral uit souvenirwinkeltjes, maar dat maakt het er niet minder kleurvol en gezellig van. In de toeristische wijk van de Oude Stad vind je de Makariosboulevard, een andere mooie plek om je souvenirs in te slaan. Er zijn veel winkels, waardoor je een ruime keuze hebt in sieraden, kleding en andere souvenirs.

Bezienswaardigheden in Paphos 

Naast zon, zee, strand en shoppen heeft het eiland ook diverse andere bezienswaardigheden. Het kasteel van Paphos geeft je een prachtig uitzicht over de haven. Bezoek de ruïnes van Kato Paphos of de imposante koningstombes, er is genoeg te zien.

Omgeving van Cyprus

Cyprus is een veelzijdig eiland met een grote variatie aan bezienswaardigheden. Het biedt naast strandhotels en badplaatsen ook prachtige landstreken en interessante culturele bezienswaardigheden. Er zijn zowel moderne steden als oude dorpen en goudgele stranden, naast begroeide bergen.

Vliegtickets Eindhoven - Paphos

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je rechtstreeks met Ryanair in 4 uur naar Paphos in Cyprus.

Vlieg met deze maatschappijen naar Paphos