Vlieg naar Nador

Nador

Vliegen naar Nador

  • Middellands zeeklimaat
  • 3 uur en 5 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Nador is een stad in het noordoosten van Marokko, in het Rifgebergte. Sinds 1999 heeft de stad een eigen Internationaal vliegveld. De stad heeft een eigen haven aan de Laguna Bhar Amezzyan, waardor Nador een belangrijk handelscentrum is voor vis, fruit en vee. Nador heeft ongeveer 180.000 inwoners. Vanaf Nador vertrekken er verschillende ferry’s naar de Spaanse stad Almeria. Zo combineer je Marokko met Spanje!

De natuur van Nador

Het strand van Nador is erg mooi, maar er zijn niet veel horecagelegenheden. Toch trekt de stad veel Europese toeristen. Je kunt in Nador namelijk het echte ‘Rifgevoel’ ervaren. Je bezoekt Nador vooral vanwege de verbazingwekkende flora en fauna. Nador is een must see voor onze vogelliefhebbers. De prachtige combinatie van bloemen en planten trekken interessante vogels. Trek je verder langs de kust van Ras el Ma, dan kom je bij een zoetwater laguna met opmerkelijke zandafzettingen. Dit is de thuishaven voor onder andere de zilverreiger, grutto, ijsvogel en zwarte ruiter. Op ongeveer 30 kilometer afstand van Nador ligt het dorp Kariet Arkmane. Dit gebied heeft veel zoutwater plassen en hierdoor komt er een grote variëteit aan vogels en insecten. Je ziet hier allerlei dieren zoals felgekleurde sprinkhanen, zandspinnen, parelduikers en zelfs flamingo’s.

Nador is voor iedereen

Nador heeft naast budget- en middenklasse hotels ook enkele luxueuze hotels. Er zijn diverse goede restaurants en cafés om toeristen en natuurliefhebbers van goed eten en drinken te voorzien. Nador is klein, maar het is er geriefelijk vertoeven!

Vliegtickets Eindhoven - Nador

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Jetairfly naar Nador in Marokko.