Vlieg naar Mallorca

Mallorca

Vliegen naar Mallorca

  • Middellands zeeklimaat
  • 2 uur en 15 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

In het hart van de Middellandse Zee ligt het Spaanse eiland Mallorca. Een gegarandeerd-zon-bestemming voor iedereen. Of je nou komt om te onthaasten, te feesten of voor een romantisch samenzijn, Mallorca heeft voor ieder wat wils.

Voor zonaanbidders

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland.  Een gezellig stadje, compleet met jachthaven, kasteel, kathedraal, stadsplein en vele knusse straatjes. Maar dat is niet waar de meeste vakantiegangers voor komen: Playa de Palma oefent een onbeheersbare aantrekkingskracht uit. Behalve zonnen en zwemmen kun je hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals parasailing, waterskiën en ‘banana riding’. Playa de Palma gaat over in El Arenal, nog zo’n hotspot voor zonaanbidders. Naast het strand ligt een bruisende boulevard die de twee badplaatsen verbindt. Hier vind je winkeltjes, restaurants en gezellige terrasjes. Als de zon ondergaat komt de stad pas écht tot leven: het uitgaansleven is beroemd en gaat tot in de laatste uurtjes door. Er zijn een aantal Nederlandse bars, zoals De Zaak, Veronica en 538.

Bestemming voor jonge gezinnen

Voor wie het feestgedruis minder belangrijk is, kan terecht aan de noordzijde van het eiland bij de badplaatsen Mal Pas en Bonaire. Het strand is net zo mooi en vooral jonge gezinnen met kinderen voelen zich hier thuis. Vlakbij ligt het sfeervolle middeleeuwse stadje Alcúdia.

Eten en drinken in Mallorca

Voor de romantici is Porto Christo een goed bewaard geheim. Wie zijn of haar geliefde wil imponeren, huurt een bootje om de langs de Grotten van Ham en Drach te varen. Na afloop volgt natuurlijk een diner aan zee. Onder een weids uitzicht is het heerlijk wegzwijmelen.

Vliegtickets Eindhoven - Mallorca

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Vueling, Transavia en Ryanair naar Mallorca in Spanje.