Vlieg naar Izmir

Izmir

Vliegen naar Izmir

  • Tropisch klimaat
  • 3 uur en 20 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Aan het water in het westen van Turkije vind je het prachtige Izmir. Gezellige kleine straatjes en prachtige bouwwerken kenmerken deze stad. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zodat ouders ook hun welverdiende vakantie krijgen. Wordt het een luxe resort of juist een culturele bed en breakfast? De keuze is aan jou!

De prachtige klokkentoren op het Konakplein

Deze toren is al meer dan 100 jaar oud. Vanuit dit punt kun je goed de stad verkennen. Op het plein zie je vaak straatverkopers die duivenvoer aanbieden. Naast deze verkopers zie je ook veel gezinnen met kinderen, die op het plein genieten van een ijsje. Naast de klokkentoren valt de kleurrijke moskee ook meteen op. Deze moskee trekt elk jaar weer veel bezoekers.

De straatjes van Alsanak

In de straatjes van Alsanak is een bijzondere combinatie van stijlen te zien, zo heb je bijvoorbeeld een aantal hele moderne, met daarlangs oude gebouwen. Ze liggen in de meest populaire wijk van de stad met verschillende grote winkelstraten. Je vindt hier onder andere ZARA, Nike of Tommy Hilfiger. Aan de overkant van deze wijk loop je over een prachtige boulevard, waar mensen gezellig samen dineren of borrelen onder het genot van Turkse muziek.

Ancient Agora

Vroeger was dit de marktplaats waar inwoners samen kwamen om hun wekelijkse inkopen te doen. Er is nog steeds een deel van de oude muren te zien, en zelfs een aantal pilaren staan nog overeind. Als je nog iets van de oude Romeinse stad wil zien is dit absoluut the place to be!

Kulturpark Izmir

Hier is erg veel te doen: er zijn onder andere een dierentuin en pretpark te vinden. Ideaal dus voor een gezinsvakantie, waar je heel wat uren hier kunt spenderen. Je leest het al... Izmir is erg divers en perfect voor alle leeftijden!

Eindhoven – Izmir vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met SunExpress naar Izmir in Turkije.

 

Vlieg met deze maatschappijen naar Izmir