Vlieg naar Istanbul

Istanbul

Vliegen naar Istanbul

  • Tropisch klimaat
  • 3 uur en 20 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Istanbul is de parel van Turkije. Het beste van de Europese en Aziatische cultuur komt hier samen en dat is ook terug te horen als je het de inwoners van de stad vraagt. Wanneer je landt op de enorme luchthaven merk je de Turkse gastvrijheid direct.

Groot Istanbul

Breng tijdens je reis zeker een bezoek aan de Galatabrug. Fanatieke vissers staan hier in een rijtje vanaf de brug te hengelen naar verse vis voor de markt. Het fenomeen geeft een prachtig plaatje wat je niet snel tegenkomt in een stad van deze grootte.

Want groot, dat is de stad zeker. Namelijk de twee naar grootste van Turkije. Gelukkig zijn er genoeg plekken in Istanbul waar je kunt genieten van de culturele hoogtepunten die nog niet ontdekt zijn.

Moskeeën

Onlangs is de grootste moskee van Istanbul geopend: de Çamlıca Mosque. Ruim zestigduizend gelovigen kunnen hier terecht. Je vindt hier een museum wat ook voor niet gelovigen toegankelijk is.

Ruim 99% van de inwoners van deze metropool zijn moslim. Iedereen die netjes gekleed is, is welkom in een van de vele moskeeën. Dit is dan ook iets wat je écht gedaan moet hebben voordat je terugkeert op Eindhoven Airport.

Activiteiten in Istanbul

Wil je meer avontuur tijdens je reis? Ga dan op tour met een gids. Hij of zij brengt je naar plekken waar je niet zo gauw zou komen. Interessant detail: je kunt ook per quad op tour! Je kunt kiezen uit honderden tours. Zo kun je ook naar Troje. Hier leer je over de Trojaanse oorlog en bezichtig je het wereldberoemde Trojaanse Paard. Een onmisbare ervaring!

Eindhoven – Istanbul vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met Pegasus Airlines naar Istanbul in Turkije.

Vlieg met deze maatschappijen naar Istanbul