Vlieg naar Innsbruck

Innsbruck

Vliegen naar Innsbruck

  • Landklimaat
  • 1 uur en 25 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Verscholen achter de bergen van Oostenrijk ligt Innsbruck. Een kleine stad met geplaveide straten en pittoreske architectuur. Een prima vertrekpunt voor een sportieve wintersportvakantie, maar ook buiten het skiseizoen is er voldoende te doen.

Het landschap van Innsbruck

Het landschap is er ronduit spectaculair en het aanbod enorm: de fervente wintersporter wordt hier op z’n wenken bediend. Innsbruck geldt als een aanvlieghaven voor véél sneeuwzekere wintersportbestemmingen, maar ook direct rondom de stad vind je zeven gevarieerde skigebieden. Die kun je bovendien allemaal uitproberen met één en dezelfde skipas: de Innsbrucker Gletsjerpas. Geen zorgen over het vervoer: de skibussen zijn gemakkelijk bereikbaar en bovendien gratis. Wellicht verrassend, maar deze omgeving is ook een waar eldorado voor niet-skiërs: je kunt er onder andere langlaufen, rodelen, bergwandelen, ijsschaatsen, de Olympische bobsleebaan bezoeken of een romantische tocht per paardenslee maken.

Bezienswaardigheden in Innsbruck

Ook in de zomermaanden is Innsbruck de moeite waard. Hét symbool van de stad is het Goldenes Dachl (het Gouden Dakje), het vergulde balkon van de Hofgasse in het charmante oude centrum. Dit balkon heeft in de loop der eeuwen vele aartshertogen en keizers gedragen. Meer adellijk erfgoed vind je in het imposante Kasteel van Ambras en keizerlijk paleis De Hofbrug. Maar ook aan de kleintjes wordt gedacht: bij de Alpenzoo kunnen kinderen niet alleen bijzondere dieren zien, maar ook voeren en aaien. Het moge duidelijk zijn: het betoverende Innsbruck biedt écht voor ieder wat wils!

Vliegtickets Eindhoven - Innsbruck

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia naar Innsbruck in Oostenrijk.

Vlieg met deze maatschappijen naar Innsbruck