Inchecken

Zorg dat je op tijd aanwezig bent op de luchthaven. Wij adviseren om voor vakantiecharters en lijndiensten 3 uur van tevoren in te checken. Het is niet nodig om langer dan 3 uur voor vertrek van je vlucht aanwezig te zijn in de terminal. De luchthaven is geopend vanaf 04.30 uur. De incheckbalies sluiten 45 minuten voor vertrek.

  • Let op: Er zijn bepaalde goederen en stoffen die je niet in je ruimbagage mee mag nemen, kijk hiervoor bij ‘Veiligheidsregels bagage’.
  • Let op: Bij het boeken van een ticket dien je de voornaam te gebruiken die in het paspoort vermeld staat. Wanneer je met initialen of een afwijkende roepnaam boekt, dan worden daar bij sommige luchtvaartmaatschappijen administratiekosten voor berekend.

Online inchecken

Ga goed voorbereid op reis en zorg dat je voorafgaand aan je reis online incheckt. Voor informatie omtrent het online inchecken verwijzen wij naar de website van de luchtvaartmaatschappij.

Self service check-in

Is online inchecken niet gelukt en vlieg je met Transavia? Het is vanaf nu mogelijk om zelf in te checken wanneer je op de luchthaven bent. Ga naar de self service check-in balies en print hier je boarding pass en bagage label. Je koffer kun je daarna afgeven bij de self service drop off baggage. Weten hoe het precies werkt? Bekijk onderstaande video:

Drop & Go

Bagage inchecken is nu nog makkelijker geworden. Op Eindhoven Airport kun je zelfstandig, eenvoudig en snel je koffer inchecken. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om deze service te kunnen gaan gebruiken:

  • Ik vlieg met Ryanair, Transavia, Wizz Air of Laudamotion
  • Ik ben online ingecheckt
  • Ik heb een uitgeprinte of mobiele boarding pass
  • Ik heb ruimbagage. Bij sommige maatschappijen is het ook mogelijk om handbagage in te checken. 

 

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje: