Inchecken

Bespaar tijd en check voorafgaand aan je reis online in.

Goed voorbereid op reis gaan begint met zorgen dat je op tijd op de luchthaven bent. Ons advies? Wees uiterlijk 2 uur voor vertrek van je vlucht aanwezig op Eindhoven Airport. De luchthaven is geopend vanaf 04:30 uur en de incheckbalies sluiten 45 minuten voor vertrek.

Online inchecken

Check online in voorafgaand aan je reis. Dat scheelt niet alleen tijd, het zorgt er ook voor dat je je boardingpass direct bij de hand hebt. Check de website van de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie omtrent het online inchecken.

Self service bagage drop-off

Bagage inchecken is nu nog makkelijker geworden. Op Eindhoven Airport kun je zelfstandig, eenvoudig en snel je koffer inchecken. Heb je ruimbagage, een online of geprinte boardingpass en ben je online ingecheckt? Dan is het wanneer je met Ryanair, Wizzair of Transavia vliegt mogelijk om gebruik te maken van Self service bagage drop-off. Voor andere luchtvaartmaatschappijen is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van bagage drop-off.

Self service check-in

Is online inchecken niet gelukt en vlieg je met Transavia? Het is vanaf nu mogelijk om zelf in te checken wanneer je op de luchthaven bent. Ga naar de self service check-in balies en print hier je boarding pass en bagagelabel. Je koffer kun je daarna afgeven bij de self service drop off baggage. Weten hoe het precies werkt? Bekijk de video.

Let op

  • Er zijn bepaalde goederen en stoffen die je niet in je ruimbagage mee mag nemen, kijk hiervoor op de pagina 'security'.

  • Bij het boeken van een ticket dien je de voornaam te gebruiken die in het paspoort vermeld staat. Wanneer je met initialen of een afwijkende roepnaam boekt, dan worden daar bij sommige luchtvaartmaatschappijen administratiekosten voor berekend.