Inchecken voor je reis

Wist jij dat online inchecken bij veel luchtvaartmaatschappijen al kan vanaf 48 uur voor vertrek? Dat is wel zo handig! Zo kun jij, wanneer je aankomt op Eindhoven Airport, meteen zelf jouw bagage in checken bij onze Drop & Go balies.

Boarding pass

Wanneer je eenmaal ingecheckt bent, ontvang je van je luchtvaartmaatschappij jouw boardingpass. Deze boardingpass heb je nodig om je bagage in te checken. Samen met je ID-kaart of paspoort heb je de boardingpass nodig om door de veiligheidscontrole te gaan. Daarnaast dien je je boardingpass te laten zien tijdens het boarden bij de gate. Je kunt jouw boardingpass printen of opslaan op je telefoon.

Bagage regels

Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert zijn eigen regels als het gaat om handbagage. Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en check voorafgaand aan je reis ook de regels van de luchtvaartmaatschappij  voor je bagage.

Neem contact op met je luchtvaartmaatschappij

Weten waar je moet zijn om in te checken of voor vragen over je handbagage? Klik hieronder op de link en ga naar direct naar de website van jouw luchtvaartmaatschappij.

Inchecken bij Transavia

Inchecken bij Tui

Inchecken bij Ryanair
 
Inchecken bij WizzAir

Inchecken bij SunExpress

Inchecken bij Corendon Airlines

Inchecken bij Pegasus Airlines

Inchecken bij Royal Air Maroc

Inchecken bij Air Arabia Maroc