Vlieg naar Ibiza

Ibiza

Vliegen naar Ibiza

  • Middellands zeeklimaat
  • 2 uur en 30 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Een heerlijk klimaat, een verrassend mooie natuur en een onomstreden reputatie als ‘dance hoofdstad van de wereld’. Ibiza is het allemaal en meer. Befaamd vanwege haar ongeëvenaarde party scene, maar net zo gewaardeerd vanwege de heldere zee en aangename stranden. Hier kun je genieten zoals je wilt.

Extravagant

Ibiza is dé plek om alle dagelijkse sleur van je af te dansen met muziek van de beste dj’s ter wereld. In het extravagante uitgaansleven van Ibiza-Stad draait alles om zien en gezien worden. Er hangt een tolerante sfeer; iedereen mag hier gewoon zichzelf zijn. Het sympathieke stadje biedt vele bars, restaurants, terrassen en natuurlijk de bekende discotheken die pas na zonsopgang sluiten. Na uitgaan en flaneren volgt relaxen op een van de vele prachtige stranden. Sommige zijn druk bezocht, andere onbedorven en stil. Ook landinwaarts valt er veel te ontdekken. De natuur is er schitterend en wordt afgewisseld door vele kleine plaatsjes met kronkelige straten en pittoreske pleintjes. Ibiza is bruisend en charmant tegelijk.

Unieke sfeer

Al jaren is Ibiza hét ontmoetingscentrum voor jongeren uit heel Europa. Niet zonder reden, want de clubs, het klimaat en de sfeer zijn uniek. Maar ook ouderen voelen zich op de rustigere plekken van Ibiza thuis. En dat is niet meer dan logisch, want wie wil er nou niet genieten in een paradijselijke omgeving?

Vliegtickets Eindhoven - Ibiza

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia, Ryanair en Vueling naar Ibiza in Spanje.