Terug

Vliegen naar Ibiza

'Dance' hoofdstad van de wereld

Middellands zeeklimaat

15 graden

2 uur en 30 minuten

Een heerlijk klimaat, een verrassend mooie natuur en een onomstreden reputatie als ‘dance hoofdstad van de wereld’. Ibiza is het allemaal en meer. Befaamd vanwege haar ongeëvenaarde party scene, maar net zo gewaardeerd vanwege de heldere zee en aangename stranden. Hier kun je genieten zoals je wilt.

Bezienswaardigheden in Ibiza

Ibiza is dé plek om alle dagelijkse sleur van je af te dansen met muziek van de beste dj’s ter wereld. In het extravagante uitgaansleven van Ibiza-Stad draait alles om zien en gezien worden. Er hangt een tolerante sfeer; iedereen mag hier gewoon zichzelf zijn. Het sympathieke stadje biedt vele bars, restaurants, terrassen en natuurlijk de bekende discotheken die pas na zonsopgang sluiten. Na uitgaan en flaneren volgt relaxen op een van de vele prachtige stranden. Sommige zijn druk bezocht, andere onbedorven en stil. Ook landinwaarts valt er veel te ontdekken. De natuur is er schitterend en wordt afgewisseld door vele kleine plaatsjes met kronkelige straten en pittoreske pleintjes. Ibiza is bruisend en charmant tegelijk.

Ibiza ontdekken

Al jaren is Ibiza hét ontmoetingscentrum voor jongeren uit heel Europa. Niet zonder reden, want de clubs, het klimaat en de sfeer zijn uniek. Maar ook ouderen voelen zich op de rustigere plekken van Ibiza thuis. En dat is niet meer dan logisch, want wie wil er nou niet genieten in een paradijselijke omgeving?

Praktische informatie voor je reis naar Ibiza

  • In Spanje betaal je gewoon met de Euro

  • Er is geen tijdsverschil tussen Spanje en Nederland

  • Je hebt in Spanje geen wereldstekker nodig

  • Het alarmnummer in Spanje is hetzelfde als in Nederland, namelijk 112

  • Het kraanwater in Spanje kun je drinken. Het water heeft echter wel meer een chloor smaak dan dat we in Nederland gewend zijn

Foto's van Ibiza

Natuur in Ibiza

Paella eten in Ibiza

Boten in de zee bij Ibiza

Vliegtickets Eindhoven - Ibiza

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia en Ryanair naar Ibiza in Spanje.

Vlieg met deze luchtvaartmaatschappijen naar Ibiza

Bekijk ook

Barcelona

Een stad die alles heeft

Meer info

Bologna

Culturele hoofdstad van Europa

Meer info

Laat je inspireren

Al onze bestemmingen op een rij

Meer info