Eten & drinken

Naast het winkelaanbod op Eindhoven Airport, kun je ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner! Klik hier voor de actuele openingstijden van onze horeca.

AH to go

AH to go heeft veel verse producten zoals koffie en thee voor onderweg, broodjes en sandwiches, uitstekende salades, fruit, zuivel, heerlijke sappen en smoothies. Handig verpakt, klaar om direct te eten en vers, want de broodjes komen zó uit de oven. Ook is er een ruime keuze in kant-en-klare maaltijden: makkelijk voor thuis na je reis!

CloudClub

The Cloud Club is een sfeervol selfservicerestaurant met een all day menu. Reizigers kunnen er voor vertrek nog even genieten van een kop koffie of thee, een broodje of een warm en versbereid gerecht.

Farm Food & Drinks

Farm Food & Drinks is te vinden op verschillende plaatsen op de luchthaven voor een intense koffie, heerlijke pistolets, een snelle wok of juist een uitgebreid diner. Vers bereid. Met Brabantse gastvrijheid gepresenteerd. Meer weten? Klik hier!

La Place

Het nieuwe La Place restaurant vervangt het huidige à la carte restaurant en de ‘food court’ op de eerste etage van de terminal. Reizigers kunnen er dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner.

McDonald's

Voor een lekkere hamburger, heerlijk ijsje of een Happy Meal kun je terecht bij McDonald's op Eindhoven Airport. Je vindt de McDonald's op de begane grond van P1. Liever thuis eten of onderweg, ook via de McDrive kun je op Eindhoven Airport je maaltijd bestellen.

Upstairs

Upstairs is de bar van Tulip Inn Eindhoven Airport en deze bevindt zich op de eerste etage van de terminal. Geniet van een prachtig overview van de terminal met een heerlijk drankje. Upstairs is voor jong en oud, feestje of bedrijfsborrel en ook voor iedereen die niet in het hotel overnacht.

The Bar

Reizigers kunnen op Eindhoven Airport vlak voor vertrek nog een drankje en/of hapje nuttigen in The Bar. Dit is de eerste flagship van de Brabantse bierbrouwer Bavaria. The Bar is gevestigd op de eerste etage van de vertreklounge, na de veiligheidscontrole.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Voor een heerlijk all you can eat ontbijtbuffet kun je terecht bij Tulip Inn Eindhoven Airport. Het ontbijtbuffet wordt iedere dag van 05.30 uur tot 10.00 uur geserveerd.

Starbucks Coffee

Starbucks heeft vestigingen over de hele wereld en dan mag een Starbucks op Eindhoven Airport natuurlijk niet ontbreken. Voor een heerlijke kop koffie of thee kun je ook bij Starbucks op Eindhoven Airport terecht. Starbucks streeft voortdurend naar perfectie en blijft trouw aan hun principes, daarmee brengen ze de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven.