Vlieg naar Zadar

Zadar

Vliegen naar Zadar

  • Gematigd landklimaat
  • 1 uur en 55 minuten
  •  
Boek uw vlucht

Zadar is een heerlijke stad in het midden van de kustlijn van Kroatië. Vanuit Zadar bereik je gemakkelijk allerlei steden in Noord-Dalmatië die een bezoekje waard zijn. Panorama-uitzichten, gezellige eilandjes en ongerepte natuur volgen elkaar in deze regio in rap tempo op!

Centrale ligging

Vanuit Zadar maak je makkelijk uitstapjes naar omliggende gebieden en steden. Zo kun je met de trein of auto naar Split. Een echte aanrader voor wie ervan houdt om te flaneren op de boulevard. De reis naar deze stad hoeft ook niet saai te zijn; je stopt langs een van de vele zand- of kiezelstranden en neemt hier een frisse duik.

Naast Split ligt Trogir. Dit stadje staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Vooral in de zomer zitten de terrassen vol en is er veel sfeer. Wil je hier verblijven? Kijk dan eens naar accommodaties in het nieuwere deel van Trogir. Deze zijn heel betaalbaar en liggen op een steenworp afstand van de sfeervolle boulevard.

Nationaal Park Paklenica

Zei iemand nationaal park...? Waar?! In de provincie Zadar vind je een park met prachtige natuur. Een boshut of een grot van 175 meter, niets is te gek in dit enorme grote park. Trek erop uit met een gids die je alle hoogtepunten laat zien, of ga juist zelf op avontuur! Er komen allerlei diersoorten voor in Park Paklencia, zoals reeën en bruine beren. Of spot vogels als de steenarend en slechtvalk. 

Eindhoven – Zadar vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met Ryanair naar Zadar in Kroatië.

Vlieg met deze maatschappijen naar Zadar