Parkeren op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport parkeer je makkelijk en snel op een van onze officiële parkeerterreinen. Maar let op: het is druk, dus zorg ervoor dat je ruim op tijd je plekje reserveert, zodat jij zorgeloos je reis kunt beginnen.

Parkeren reserveren

Kom je met de auto? Reserveer dan je parkeerplaats ruim op tijd. Je bent zeker van een plekje en parkeert je auto veilig en altijd op loopafstand van de terminal. Kom nooit zonder parkeerreservering naar de luchthaven, reserveer altijd vooraf.

Vol is vol

Wanneer alle parkeerplaatsen online vol aangeven, betekent dit dat er geen parkeerplaats meer beschikbaar is. Kom dan niet met de auto naar de luchthaven. Parkeren is alleen mogelijk wanneer je vooraf reserveert. Er worden geen plekken vrijgehouden voor oprijders. Kies bij vol dus voor een ander vervoersmiddel of laat je afzetten.

Alternatieve vervoersmiddelen

Er zijn genoeg andere mogelijkheden om naar de luchthaven te komen. Reis met het openbaar vervoer. Makkelijk, snel en je stapt zo voor de terminal uit de bus! Kom dan met het openbaar vervoer of laat je afzetten op de Kiss & Ride. De Kiss & Ride zone bevindt zich op de 1e etage van P1. De eerste 15 minuten parkeer je gratis in P1. Dit kan tot maximaal één keer per dag per voertuig. Zo heb je de tijd om rustig je spullen uit de auto te pakken en afscheid te nemen.

Bereid je dus goed voor over hoe je naar de luchthaven komt. Zo start je je reis een stuk meer ontspannen en ben jij helemaal klaar voor vertrek.