Openbaar vervoer

Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in (dit is niet de centrumkant) en naast de terminal is de bushalte waar je weer uit kunt stappen. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met lijnbus 400 en shuttlebus 401 bereikbaar. Deze reis duurt ongeveer 20 minuten.

Reis nu voordelig naar de luchthaven met het NS-combiticket!

Je koopt nu tijdelijk een treinkaartje inclusief shuttlebus, vanaf ieder station in Nederland. Binnen Noord-Brabant betaal je maar €9,- voor een enkele reis; buiten Noord-Brabant kost een enkele reis met het OV maar €17,-. Retourtickets kosten voor een reis vanuit Noord-Brabant €18,- en vanuit de rest van Nederland betaal je €34,- voor een retourticket. Je koopt het OV-combiticket van en naar Eindhoven Airport in de NS Spoordeelwinkel

Naast toegang tot het OV voor een voordelige vaste prijs, mag je ook gebruik maken van Fast Track. Door deze speciale ingang ben jij extra snel door de security! Ook ontvang je mooie kortingen bij diverse winkels en horeca op de luchthaven, zoals korting op een dwarsligger boek van AKO, zodat je deze tijdens je vlucht kunt lezen. 

Koop je OV-combiticket hier!

Routeplanner

Op dit moment kunnen wij geen directe OV informatie verschaffen. Voor actuele OV informatie kun je terecht op onderstaande sites:

 

Meer informatie over onze NS combiticket-actie vind je hier.