Met de taxi

Op de taxistrook naast de terminal van Eindhoven Airport staan taxi’s gereed. De reistijd naar Eindhoven centrum is ongeveer 15 tot 20 minuten. 

Wij raden je te alle tijden aan alleen gebruik te maken van taxi’s die gereedstaan op de taxistrook op het voorterrein van de luchthaven. Dit zijn taxi’s die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en toezicht staan van de luchthaven en haar daartoe aangewezen partner(s).

In Nederland is het niet toegestaan om de taximeter niet te starten zonder daarover expliciet prijsafspraken gemaakt te hebben met elkaar. Het is in bijna alle gevallen het voordeligst om “op de meter” te rijden. Op deze website van de overheid vind je de meest actuele tarieven zoals deze in Nederland door de wetgever vastgesteld zijn.

Tariefindicatie vanaf Eindhoven Airport:

Naar:

Sedan

Bus

1 tot 4 personen

5 tot 8 personen

Eindhoven Centrum

€30 tot €40

 €40 tot €50

Best Centrum

€25 tot €30

 €30 tot €40

Veldhoven Centrum

€25 tot €30

 €30 tot €40

Oirschot Centrum

€30 tot €40

 €40 tot €50

Helmond Centrum

€70 tot €80 

 €90 tot €100

Amsterdam Centrum

€330 tot €360

 €415 tot €450

LET OP: er zijn op de luchthaven ronselaars actief. Zij bieden hun diensten aan rondom de ingang/uitgang van het terminal gebouw en de aankomsthal. De kwaliteit van hun dienstverlening en hun tariefstelling staan niet of nauwelijks onder toezicht van de luchthaven e/o handhavende instanties. Wij raden het af in te gaan op deze, vaak mondeling, aangeboden diensten.

Klik hier voor meer informatie voor taxibedrijven.