Met de taxi

Op de taxistrook naast de terminal van Eindhoven Airport staan taxi’s gereed. De reistijd naar Eindhoven centrum is ongeveer 15 tot 20 minuten. 

Taxi reserveren

Voor het reserveren van een taxi vanuit je huisadres of elders kun je contact opnemen met dit TX-geregistreerde taxibedrijf. Let op: op Eindhoven Airport zijn taxi ronselaars actief. Wil je gebruik maken van een taxi, ga dan naar de taxi strook waar airport taxi’s gereed staan!

  • Connexxion Taxi Services, telefoonnummer 0900 8876 (t/m februari 2022)

 

Informatie voor taxibedrijven:

Per februari 2022 verandert de invulling van taxivervoer op Eindhoven Airport. De taxi concessiestrook op het voorterrein wordt vanaf dan geëxploiteerd door een “taxi afhandelaar” middels een open markt principe. Dat betekent dat alle taxibedrijven die zich registeren, tegen vergoeding gebruik kunnen maken van de taxistrook op het voorterrein. 

Dit kan voor het ophalen van een bestelde rit of voor het aansluiten op de taxistrook t.b.v. de opstapmarkt. Het afzetten van passagiers is hiervan uitgesloten*. Daarvoor dient men gebruik te maken van de Kiss&Ride in de P1 parkeergarage.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de taxi afhandelaar RVC Nederland. 

RVC Nederland B.V. is te bereiken via
Website: www.rvcnederland.eu

Email: eindhovenairport@rvcnederland.eu

Telefoon: 0888080680

 

*Met uitzondering van WMO vervoer met rolstoelgebonden passagiers die reizen met een specifieke IATA code.