Het is druk op Eindhoven Airport

Kom 2,5 tot 3 uur voor vertrek van je vlucht naar de luchthaven, kom niet eerder.

Bereid je voor met onze tips

Wegwerkzaamheden

Ontdek hier of er komende periode wegwerkzaamheden plaatsvinden.

Om de doorstroming en de bereikbaarheid van het gebied rond Eindhoven Airport te verbeteren, vinden er de komende periode wegwerkzaamheden plaats. Kijk regelmatig hier voor een overzicht van de gevolgen voor het verkeer door de (te verwachten) werkzaamheden. 

Van 29 augustus tot en met 7 oktober: Afsluiting kruispunt Luchthavenweg – Spottersweg – Landsard. Verkeer wordt omgeleid.

In de periode 29 augustus tot en met 7 oktober wordt het kruispunt Luchthavenweg-Spottersweg-Landsard in verband met wegwerkzaamheden afgesloten. Het verkeer komende vanaf de Spottersweg wordt omgeleid via de Dirk Noordhoflaan - Oirschotsedijk - Anthony Fokkerweg – Luchthavenweg. P5 is bereikbaar via een bypass vanuit de Luchthavenweg.

Fietsers komende vanaf de Spottersweg worden via een bypass en de Castendijkweg naar de Luchthavenweg geleid. Fietsers komende vanaf de Landsard kunnen via de nieuwe fietsbrug over het Beatrixkanaal naar de Luchthavenweg.

Na 7 oktober 2022 is het project Wegenstructuur Eindhoven Noordwest gereed en is de verbinding Spottersweg – Anthony Fokkerweg definitief open voor verkeer.