Wandel door 90 jaar Luchthaven Eindhoven

Fototentoonstelling over luchtvaarthistorie in Eindhoven

Eindhoven Airport, vliegbasis Eindhoven en de Eindhovense Aeroclub Motorvliegen bieden je een wandelroute aan die je meeneemt door 90 jaar luchthavenhistorie.

De route start vanaf het oude luchthavengebouw in Meerhoven (Zandkasteel 43, Eindhoven) naar de huidige locatie van Eindhoven Airport. Vanuit daar kun je teruglopen of pak de directe busverbinding (lijn 401) terug naar het startpunt.

Om de wandelroute vol energie te beginnen, biedt Lunchroom & Tapasbar Echt Welschap je bij de start van de wandeling een speciale aanbieding bij de bestelling van een kopje koffie.

Loop je met kinderen? Verzamel dan alle letters op de panelen lang de route. Welk woord vormen deze letters op einde van de route?

Eenmaal aangekomen op Eindhoven Airport geniet je van 10% korting bij La Place en Stripes in de terminal. Bestel je een handgemaakt drankje bij Starbucks, dan krijg je daar gratis een muffin of een loaf bij.

De routebeschrijving van de wandeling kun je hieronder downloaden. De informatie op de panelen mag je onderweg zelf ontdekken. Veel wandelplezier!