Upgrade voor de fietsen-/motor- en scooterstalling in P1

Vaker met de fiets of de (elektrische)-(deel)scooter naar het werk en zo een bijdrage leveren aan groener vervoer. Dat wil Eindhoven Airport graag stimuleren. Om het voor medewerkers aantrekkelijker te maken (vaker) de auto te laten staan en met de elektrische fiets of (elektrische) scooter naar het werk te komen, heeft de luchthaven de fietsen- en scooterstalling in P1 een upgrade gegeven. Want een keuze stimuleren, begint natuurlijk met het hebben van goede voorzieningen.

In de fietsen- en scooterstalling is een duidelijk parkeervak voor scooters/brommers en motoren aangebracht, er is een aparte plek aangewezen voor deelscooters en er is een reparatiezuil geplaatst met alle tools die je nodig hebt om je fiets te repareren, te stellen of je band te plakken. In de automaten in P1 kunnen bandenplaksetjes worden gekocht. Deze zijn voorzien van een QR-code die je direct naar een instructiefilmpje leidt over hoe je je band plakt. Natuurlijk is de communicatie in de fietsen- en scooterstalling (waar overigens ook brommers en motoren kunnen worden gestald) uitgevoerd in onze duidelijk herkenbare huisstijl.  

De gratis toegankelijke stalling op de begane grond in de parkeergarage is ook toegankelijk voor bezoekers en passagiers.