Touringcars

Ook touringcars kunnen terecht op Eindhoven Airport voor kort parkeren. Kom je met een touringcar, dan kun je parkeren in een van de aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2.

Parkeren voor touringcars Op Eindhoven Airport kun je met touringcar terecht op parkeerterrein P2. Het parkeerterrein is geschikt voor kort parkeren, dus om passagiers op te halen of weg te brengen. Het is mogelijk om hier 45 minuten te parkeren.

Tarieven voor touringcars De aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2 zijn 45 minuten beschikbaar voor een tarief van € 10,-. Betalen is mogelijk bij een van de parkeerautomaten in P1. Hier kun je contant of met pin betalen voor je touringcar op P2. Let op: Het is niet toegestaan om met een touringcar te parkeren in P1.

Langer parkeren Langer dan 45 minuten parkeren met een touringcar? Dan geldt er een hoger dagtarief. Hiervoor kun je per e-mail contact opnemen met parkeerbeheer over de mogelijkheden via parkeren@eindhovenairport.nl.

Routebeschrijving Parkeerterrein P2 is gemakkelijk bereikbaar. Met onderstaande adresgegevens kan je je route naar Eindhoven Airport P2 bepalen.

Eindhoven Airport P2 Luchthavenweg 13 5657EA Eindhoven