Touringcars

Ook touringcars kunnen terecht op Eindhoven Airport voor kort parkeren. Kom je met een touringcar, dan kun je parkeren in een van de aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2.

Parkeren voor touringcars

Op Eindhoven Airport kun je met touringcar terecht op parkeerterrein P2. Het parkeerterrein is geschikt voor kort parkeren, dus om passagiers op te halen of weg te brengen. Het is mogelijk om hier 45 minuten te parkeren.

Tarieven voor touringcars

De aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2 zijn 45 minuten beschikbaar voor een tarief van € 10,-. Betalen is mogelijk bij een van de parkeerautomaten in P1. Hier kun je contant of met pin betalen voor je touringcar op P2. Let op: Het is niet toegestaan om met een touringcar te parkeren in P1.

VIP Pick-up of Drop-off voor touringcars

Laat je makkelijk en snel met een touringcar ophalen of afzetten voor de deur. Je wordt opgehaald of weggebracht op de taxistrook op het voorterrein van de luchthaven. Je staat zo dicht mogelijk bij het terminalgebouw en krijgt exclusieve toegang. Boek hier je VIP Pick-up of Drop-off.

Langer parkeren

Langer dan 45 minuten parkeren met een touringcar? Dan geldt er een dagtarief van €40.

Routebeschrijving

Parkeerterrein P2 is gemakkelijk bereikbaar. Met onderstaande adresgegevens kan je je route naar Eindhoven Airport P2 bepalen. Via deze link kan je de locatie openen in Google Maps en meteen je route plannen.

Eindhoven Airport P2
Luchthavenweg 13
5657EA Eindhoven