NaN

Door security op een vast tijdstip

Reserveer een gratis tijdslot en ga makkelijk en snel door de security check

Boek je tijdslot

Voorkom rijvorming bij de security check en kies voor een gratis en gereserveerd tijdslot. Met het geboekte tijdslot van 15 minuten kun je een gedeelte van de rij overslaan. Wanneer je een tijdslot boekt krijg je van de luchthaven een goed indicatie over hoe laat je op de luchthaven moet zijn en voorkom je dat je er te vroeg of te laat bent. Een tijdslot geeft een extra zekerheid en is een gratis service die je kunt gebruiken wanneer er rijvorming is bij de veiligheidscontrole. Het is makkelijk en gratis. Zorg dat je je tijdslot tijdig reserveert.

Security tijdslot

  • Gemakkelijk en snel

  • Gratis te gebruiken

  • Kies een tijdslot dat jou uitkomt

Belangrijk om te weten

Voordat je een tijdslot boekt is het belangrijk om het volgende te weten: - Je tijdslot geldt alleen voor de security. Zorg dat je op tijd op de luchthaven bent om je bagage in te checken. - Je tijdslot is 10 minuten voor en 10 minuten na je gekozen tijdslot geldig. - Te boeken vanaf 3 dagen voor vertrek.

Hoe werkt het?

Boek online je tijdslot

Je ontvangt een bevestigingsmail met QR-code. Bewaar deze goed!

Ben je ingecheckt?

Ga naar de veiligheidscontrole binnen het door jou gereserveerde tijdslot.

Volg de borden 'Time slot'

Scan je QR code en krijg toegang tot de speciale rij.

Wat is het verschil tussen Fast Track en een Security Time Slot?

Bij het reserveren van een Security Time Slot reserveer je gratis een tijdslot van 15 minuten waarbij je binnen dit tijdslot gebruik kan maken van het overslaan van een gedeelte van de wachtrij bij de security.

Bij Fast Track koop je toegang tot de wachtrij van de security check. Hieraan zit geen tijdslimiet verbonden. Je bepaalt zelf wanneer je door de security gaat.

Hoe ver van tevoren kan ik een tijdslot reserveren?

Het is mogelijk om drie dagen voor je dag van vertrek een tijdslot te boeken via onze website.

Wat gebeurt er als ik te vroeg of te laat ben voor mijn tijdslot?

Je kiest een tijdslot van 15 minuten. Je tijdslot is 10 minuten voor en 10 minuten na je gekozen tijdslot geldig.

Wat als ik toch mijn vlucht mis?

Mocht je je vlucht missen, dan is Eindhoven Airport hiervoor niet aansprakelijk. Voor meer informatie verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Ik krijg geen bevestiging voor mijn tijdslot. Is het wel gelukt?

Als je tijdens het boeken een QR-code op het scherm hebt gezien, is je boeking geslaagd. Check ook je SPAM-map in je mailbox, mogelijk is de boekingsbevestiging daarin terecht gekomen. Heb je niet direct een e-mail ontvangen? Maak dan een foto van de QR-code op het scherm.