Goed voorbereid parkeren voor je werk

Laatst bijgewerkt: zojuist

parkeren

Ga je vandaag werken en kom je met de auto naar de luchthaven? Bekijk deze pagina om te controleren hoe druk het is op de parkeerterreinen voor het personeel van de luchthaven en op welk parkeerterrein jij terecht kunt. Deze pagina geeft een live overzicht van de drukte op de parkeerterreinen voor personeel. Zo weet je waar je kunt parkeren en ben je zeker van een parkeerplek, zodat je niet te laat komt voor je dienst.

Tip: Sla deze pagina op onder je favorieten, zo heb je hem altijd snel bij de hand. Check deze pagina voor vertrek, zo ben je altijd zeker van een parkeerplek.

Onderstaand vind je een uitleg van de betekenis van de verschillende kleuren.

Rood: Het parkeerterrein is vol. Parkeren op dit parkeerterrein is niet mogelijk, parkeer op een van de andere parkeerterreinen voor personeel.

Oranje: Het parkeerterrein is bijna vol. We raden je aan om naar een ander parkeerterrein te rijden.

Groen: Er is voldoende parkeerplek op dit parkeerterrein, hier ben je zeker van een parkeerplek.

Heb je vragen of opmerkingen over parkeren op de luchthaven? Stel ze gerust viaparkeren@eindhovenairport.nlals wij hem niet kunnen beantwoorden dan verwijzen wij je graag door naar de juiste persoon. Voor vragen over de registratie van je kenteken en de werking daarvan kun je terecht bij de contactpersoon binnen je eigen organisatie.