Parkeren

Parkeren op P1 is mogelijk tot maximaal 2 uur. Wil je langer parkeren dan 2 uur, kun je zonder reservering terecht op P0. De parkeerlocaties P4 en P5 zijn bereikbaar voor lang parkeren, indien vooraf gereserveerd.

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto voordelig al voor 8 dagen vanaf €66,-. Indien beschikbaar & online gereserveerd.  Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk via de reserveermodule.

 

Direct een parkeerplek regelen

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P3, P4, 0f P8

Bij de reserveermodule kun je de kosten voor het parkeren op Eindhoven Airport bekijken.

EASY Valet

Maak gebruik van EASY Valet en parkeer op slechts enkele minuten lopen van de terminal. Bij aankomst overhandig je de sleutels van je voertuig aan onze Valet host. Wij parkeren je voertuig en zorgen dat deze weer klaar staat wanneer je terugkomt van je reis.

Gold Parking (P1)

In verband met de bouw van onze nieuwe parkeergarage op het voorterrein, wordt P1 gedeeltelijk in gebruik genomen als Kiss & Ride voorziening. Parkeren is mogelijk tot maximaal 2 uur. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P1.

Gold Parking (P0)

Kom je iemand ophalen of wegbrengen en blijf je langer dan 2 uur? Hiervoor kun je terecht op P0.

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), ben je in slechts 5 minuten bij de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P3.

Bronze Parking (P4)

De Bronze parking op P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is een gedeeltelijke overdekte parkeergarage. Klik hier voor meer informatie over de overdekte parkeergarage op P4.

Bronze Parking (P5)

De Bronze parking op P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P5.