Parkeren

In verband met de bouw van onze nieuwe parkeergarage op het voorterrein, wordt P1 gedeeltelijk in gebruik genomen als Kiss & Ride voorziening. Parkeren op P1 is mogelijk tot maximaal 2 uur. Wil je langer parkeren dan 2 uur, kun je zonder reservering terecht op P0, P3 en P5.

Mindervaliden parkeren
Voor informatie over mindervaliden parkeren, klik hier.

De parkeerlocaties P4 en P8 zijn bereikbaar voor kort en lang parkeren, indien vooraf gereserveerd.

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto voordelig al vanaf  €7,- per dag. Indien beschikbaar & online gereserveerd.  Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk via de reserveermodule.

Direct een parkeerplek regelen

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P3, P4, P5 of P8 op Eindhoven Airport.

Bij de reserveermodule kun je de kosten voor het parkeren op Eindhoven Airport bekijken.

EASY Valet

Maak gebruik van EASY Valet en parkeer op slechts enkele minuten lopen van de terminal. Bij aankomst overhandig je de sleutels van je voertuig aan onze Valet host. Wij parkeren je voertuig en zorgen dat deze weer klaar staat wanneer je terugkomt van je reis.

Gold Parking (P1)

In verband met de bouw van onze nieuwe parkeergarage op het voorterrein, wordt P1 gedeeltelijk in gebruik genomen als Kiss & Ride voorziening. Parkeren is mogelijk tot maximaal 2 uur. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P1.

Gold Parking (P0)

Kom je iemand ophalen of wegbrengen en blijf je langer dan 2 uur? Hiervoor kun je terecht op P0.

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), ben je in slechts 5 minuten bij de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P3.

Bronze Parking (P4)

De Bronze parking op P4 ligt op 7 minuten lopen van de terminal en is een gedeeltelijke overdekte parkeergarage. Klik hier voor meer informatie over de overdekte parkeergarage op P4.

Bronze Parking (P5)

De Bronze parking op P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal. Klik hier voor meer informatie over parkeren op P5.

Bronze & Budget Parking (P8)

Vanaf P8 word je met een GRATIS shuttle naar de terminal gebracht.Op P8 zijn er Bronze en enkele Budget parkeerplaatsen. Deze budget parkeerplaatsen zijn extra goedkoop en hier parkeer je al voor €7,- per dag. Dit is uiteraard alleen geldig wanneer beschikbaar en alleen bij online reserveren. Klik hier voor meer informatie over de bronze en budgetparkeerplaatsen op P8.