Badge center

Krijg je luchthavenidentiteitskaart

Iedereen die werkzaam is op het terrein van Eindhoven Airport, moet beschikken over een Luchthavenidentiteitskaart. Voor het verkrijgen of verlengen van deze pas zijn verschillende procedures voor zowel de werkgever als de werknemer opgesteld. Lees hier meer over in de documenten onderaan deze pagina.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste documenten meeneemt naar je afspraak, vragen we je om op het afspraakformulier aan te vinken dat je in het bezit bent van een geldig paspoort of ID, een volledig ingevuld aanvraagformulier voor de Eindhoven Airport Luchthavenidentiteitskaart en een geldige verklaring van geen bezwaar. Een rijbewijs is geen geldige legitimatie. De afspraak kan helaas niet doorgaan als je deze documenten niet bij je hebt.

Lees voordat je naar de afspraak komt het Handboek Safety & Security door ter voorbereiding op de Security Awarenesstest. Deze test moet je (wanneer je in de beveiligde gebieden werkzaam bent) met een positief resultaat afleggen. Op de pagina security is het handboek terug te vinden.

Let op

Het meenemen van een geldig paspoort of identiteitskaart naar de afspraak met het Badge Center is verplicht. Een rijbewijs is geen geldige legitimatie. Daarnaast dien je een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier en een geldige originele verklaring van geen bezwaar mee te nemen. Ook is het verplicht om de "Beveiligingsbewustmakingsopleiding t.b.v. de luchthavenidentiteitskaart" door te nemen.

Het Badgecenter werkt uitsluitend op afspraak. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor afspraken die later worden afgezegd en/of niet worden nagekomen worden administratieve kosten in rekening gebracht (no-show tarief). Ook wordt het ‘no-show’ tarief in rekening gebracht wanneer de vereiste en/of correct ingevulde documenten niet kunnen worden overlegd tijdens de afspraak waardoor er geen luchthavenidentiteitskaart kan worden uitgegeven.

Maak een afspraak bij het Badge center

Om je nieuwe Luchthavenidentiteitskaart op te halen maak je een afspraak bij het Badge Center. Deze afspraak kun je hier inplannen. Voor overige zaken kun je contact opnemen met het Badge Center via badgecenter@eindhovenairport.nl. Het aanmelden van bezoekers kan via Traction Guest.

Om je goed van dienst te kunnen zijn, verwerken wij (persoons)gegevens. Meer informatie lees je in onze Privacy Statement.