Badge Center

Krijg je luchthavenidentiteitskaart

Iedereen die werkzaam is op het terrein van Eindhoven Airport, moet beschikken over een Luchthavenidentiteitskaart. Voor het verkrijgen of verlengen van deze pas zijn verschillende procedures voor zowel de werkgever als de werknemer opgesteld. Lees hier meer over in de documenten onderaan deze pagina.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste documenten meeneemt naar je afspraak, vragen we je om op het afspraakformulier aan te vinken dat je in het bezit bent van een geldig paspoort of ID, een volledig ingevuld aanvraagformulier voor de Eindhoven Airport Luchthavenidentiteitskaart en een geldige verklaring van geen bezwaar. Een rijbewijs is geen geldige legitimatie. De afspraak kan helaas niet doorgaan als je deze documenten niet bij je hebt.

Lees voordat je naar de afspraak komt het Handboek Safety & Security door ter voorbereiding op de Security Awarenesstest. Deze test moet je (wanneer je in de beveiligde gebieden werkzaam bent) met een positief resultaat afleggen. Op de pagina security is het handboek terug te vinden.

Let op

Het meenemen van een geldig paspoort of identiteitskaart naar de afspraak met het Badge Center is verplicht. Een rijbewijs is geen geldige legitimatie. Daarnaast dien je een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier en een geldige originele verklaring van geen bezwaar mee te nemen. Ook is het verplicht om de "Beveiligingsbewustmakingsopleiding t.b.v. de luchthavenidentiteitskaart" door te nemen.

Het Badge Center werkt uitsluitend op afspraak. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor afspraken die later worden afgezegd en/of niet worden nagekomen worden administratieve kosten in rekening gebracht (no-show tarief). Ook wordt het ‘no-show’ tarief in rekening gebracht wanneer de vereiste en/of correct ingevulde documenten niet kunnen worden overlegd tijdens de afspraak waardoor er geen luchthavenidentiteitskaart kan worden uitgegeven.

Let op! Het is niet toegestaan om dubbele afspraken te plannen in de online agenda van het Badge Center.

Maak een afspraak bij het Badge Center

Om je nieuwe Luchthavenidentiteitskaart op te halen maak je een afspraak bij het Badge Center. Deze afspraak kun je hier inplannen. Voor overige zaken kun je contact opnemen met het Badge Center via badgecenter@eindhovenairport.nl. Het aanmelden van bezoekers kan via Traction Guest.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn afspraak bij het Badge Center wijzigen of annuleren, hoe doe ik dit?

Bij het maken van je reservering heb je een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail kun je je afspraak wijzigen of annuleren. Het is niet mogelijk om iemand anders naar jouw afspraak te laten komen.

Ik wil een afspraak inplannen bij het Badge Center, maar er zijn geen tijdstippen meer beschikbaar en ik sta ingepland op het rooster, wat moet ik doen?

Zorg dat je op tijd een afspraak maakt. Houd de digitale agenda zelf in de gaten, mocht er een tijd vrij komen kun je je afspraak wijzigen naar het beschikbare tijdstip. Indien er geen beschikbaarheid vrij is in de agenda, is het niet mogelijk om een eerdere afspraak te maken. Het is je eigen verantwoordelijkheid om tijdig een afspraak te maken.

Ik heb een nieuwe functie op Eindhoven Airport gekregen. Moet ik nu langskomen op het Badge Center?

Bij een nieuwe functie kan het voorkomen dat je andere toegangsrechten hebt. Je leidinggevende dient hiervoor contact op te nemen met het Badge Center.

Kunnen de documenten op het Badge Center uitgeprint worden?

Nee, het is niet mogelijk om te printen bij het Badge Center.

Ik ben mijn VGB kwijt, wat moet ik doen?

Je VGB is noodzakelijk voor het krijgen van je luchthavenidentiteitskaart. Indien je je VGB verloren bent, dien je bij veiligheidsonderzoeken een kopie op te vragen. Je kunt via je werkgever contact opnemen met de AIVD.

Ik ben mijn luchthavenidentiteitskaart kwijt of deze is gestolen, wat moet ik doen?

Wanneer je je luchthavenidentiteitskaart bent verloren of deze is kwijt, dien je aangifte te doen bij de Koninklijke Marechaussee voor vermissing.

Mijn luchthavenidentiteitskaart is beschadigd of kapot. Moet ik nu langs komen op het Badge Center?

Wanneer je luchthavenidentiteitskaart beschadigd of kapot is dien je een nieuwe luchthavenidentiteitskaart aan te vragen. Hiervoor heb je een VGB en geldig legitimatiebewijs nog. Het Badge Center heeft geen oude of huidige VGB gegevens tot hun beschikking.

Hoe kan ik het Badge Center bereiken?

Je kunt het Badge Center het beste bereiken via e-mail: badgecenter@eindhovenairport.nl.

Wat zijn de openingstijden van het Badge Center?

De openingstijden van het Badge Center zijn:

Ma: 09:00-12:00 uur Di: 10:00-16:00 uur Wo: 09:00-12:00 uur (oneven weken geopend, even weken gesloten) Do: 09:00-12:00 uur Vr: Gesloten

Het Badge Center is niet geopend in het weekend.

Om je goed van dienst te kunnen zijn, verwerken wij (persoons)gegevens. Meer informatie lees je in onze Privacy Statement.