Bureau Toegangszaken

Eindhoven Airportpas

Iedereen die werkzaam is op het terrein van Eindhoven Airport, moet beschikken over een Eindhoven Airportpas. Voor het verkrijgen of verlengen van deze pas zijn verschillende procedures voor zowel de werkgever als de werknemer opgesteld. Lees hier meer over in de documenten onderaan deze pagina.

Eindhoven Airportpas

Om je nieuwe Eindhoven Airportpas op te halen maak je een afspraak bij Bureau Toegangszaken. Deze afspraak kun je via onderstaande agenda inplannen. Voor overige zaken kun je contact opnemen met Bureau Toegangszaken via toegangszaken@eindhovenairport.nl.

Let op:  Bureau Toegangszaken is verhuisd! Bureau Toegangszaken is te vinden op de begane grond van het kantoorpand tegenover de terminal, op Luchthavenweg 13.

Checklist

Om er zeker van te zijn dat je de juiste documenten meeneemt naar je afspraak, vragen we je om op het afspraakformulier aan te vinken dat je in het bezit bent van een geldig paspoort of ID, een volledig ingevuld aanvraagformulier voor de Eindhoven Airportpas en een geldige verklaring van geen bezwaar. De afspraak kan helaas niet doorgaan als je deze documenten niet bij je hebt.

Security

Lees voordat je naar de afspraak komt het Handboek Safety & Security door ter voorbereiding op de Security Awarenesstest. Deze test moet je (wanneer je in de beveiligde gebieden werkzaam bent) met een positief resultaat afleggen. Op de pagina security is het handboek terug te vinden.

Locatie Bureau Toegangszaken

Bureau Toegangszaken bevindt zich op de begane grond van het kantoor op luchthavenweg 13. Bij aankomst bij het gebouw, kun je je melden via de intercom.

  • LET OP: Wanneer je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen van je gemaakte afspraak, is deze niet gemaakt.
  • LET OP: Het meenemen van een geldig paspoort of identiteitskaart naar de afspraak met Bureau Toegangszaken is verplicht
  •  

Documenten

 

Om je goed van dienst te kunnen zijn, verwerken wij (persoons)gegevens. Meer informatie lees je in onze Privacy Statement.

Plan een afspraak