Badge Center

Eindhoven Airportpas

  • Het coronavirus heeft wereldwijd impact. We volgen de landelijke richtlijnen en zijn in contact met diverse instanties. Om de hygiënemaatregelen in acht te nemen, heeft het Badge Center beperkte openingstijden. Het is uitsluitend mogelijk om via e-mail een afspraak te maken. Voor een afspraak voor een nieuwe pas neem je contact op via: badgecenter@eindhovenairport.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie op je e-mail.

Iedereen die werkzaam is op het terrein van Eindhoven Airport, moet beschikken over een Eindhoven Airportpas. Voor het verkrijgen of verlengen van deze pas zijn verschillende procedures voor zowel de werkgever als de werknemer opgesteld. Lees hier meer over in de documenten onderaan deze pagina.

Eindhoven Airportpas

Om je nieuwe Eindhoven Airportpas op te halen maak je een afspraak bij het Badge Center. Deze afspraak kun je via onderstaande agenda inplannen. Voor overige zaken kun je contact opnemen met het Badge Center via badgecenter@eindhovenairport.nl.
Een bezoekerspas dient aangevraagd te worden via Operations.

Checklist

Om er zeker van te zijn dat je de juiste documenten meeneemt naar je afspraak, vragen we je om op het afspraakformulier aan te vinken dat je in het bezit bent van een geldig paspoort of ID, een volledig ingevuld aanvraagformulier voor de Eindhoven Airportpas en een geldige verklaring van geen bezwaar. De afspraak kan helaas niet doorgaan als je deze documenten niet bij je hebt.

Security

Lees voordat je naar de afspraak komt het Handboek Safety & Security door ter voorbereiding op de Security Awarenesstest. Deze test moet je (wanneer je in de beveiligde gebieden werkzaam bent) met een positief resultaat afleggen. Op de pagina security is het handboek terug te vinden.

Locatie het Badge Center

Het Badge Center bevindt zich op de begane grond van het kantoor op luchthavenweg 13. Bij aankomst bij het gebouw, kun je je melden via de intercom.

  • LET OP: Wanneer je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen van je gemaakte afspraak, is deze niet gemaakt.
  • LET OP: Het meenemen van een geldig paspoort of identiteitskaart naar de afspraak met het Badge Center is verplicht

Documenten

 

Om je goed van dienst te kunnen zijn, verwerken wij (persoons)gegevens. Meer informatie lees je in onze Privacy Statement.

Bijbehorende documenten