Bureau Toegangszaken

Eindhoven Airportpas

Iedereen die werkzaam is op het terrein van Eindhoven Airport, moet beschikken over een Eindhoven Airportpas. Voor het verkrijgen of verlengen van een Eindhoven Airportpas zijn er verschillende procedures voor zowel de werkgever als de werknemer opgesteld. Onderaan deze pagina staan de documenten met betrekking tot de procedures.

Eindhoven Airportpas

Om uw nieuwe Eindhoven Airportpas op te halen maakt u een afspraak bij Bureau Toegangszaken. Deze afspraak kunt u via de onderstaande agenda inplannen. Bureau Toegangszaken is vanaf nu ook op woensdag geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur. Voor overige zaken kunt u contact opnemen met Bureau Toegangszaken via toegangszaken@eindhovenairport.nl.

Checklist

Om er zeker van te zijn dat u de juiste documenten meeneemt naar uw afspraak, moet u deze documenten aanvinken tijdens het maken van de afspraak. Als u de benodigde documenten niet bij u heeft kan de afspraak niet doorgaan.

Security

Lees voordat u naar de afspraak komt het Handboek Safety & Security door ter voorbereiding op de Security Awarenesstest. Deze test moet u (wanneer u in de beveiligde gebieden werkzaam bent) met een positief resultaat afleggen tijdens de afspraak. Op de pagina security is het handboek terug te vinden.

Locatie Bureau Toegangszaken

Bureau Toegangszaken is gevestigd op de eerste verdieping in de terminal van Eindhoven Airport. Als u met de (rol-)trap omhoog gaat, loopt u links de galerij in. Aan het einde van de galerij vindt u aan uw rechterhand een intercom, waar u zich meldt.

  • LET OP: Wanneer u geen bevestiging per e-mail van uw gemaakte afspraak heeft ontvangen, is de afspraak niet gemaakt.
  • LET OP: Het meenemen van een geldig paspoort of identiteitskaart naar de afspraak met Bureau Toegangszaken is verplicht
  • LET OP: Het is nu ook mogelijk om op woensdag een afspraak in te plannen

Documenten

 

Plan een afspraak