Hotel

Zowel als zakelijke en leisure reiziger een plek om te overnachten.

Slapen tussen de vliegtuigen, midden op de luchthaven: het kan. Bij Eindhoven Airport bieden we jou als zakelijke en leisure reiziger een plek om te overnachten waar je kunt genieten van optimaal comfort. Zo kun je uitgerust aan een nieuwe dag beginnen, na een late vlucht direct je bed in kruipen, of zonder stress de vroege vlucht halen.

Ontdek het Tulip Inn: het drie sterren hotel op Eindhoven Airport

In het moderne drie sterren airport hotel Tulip Inn kun je overnachten in één van de 120 hotelkamers. Na een ongestoorde rustige nacht in een geluidsdichte kamer, kun je gebruikmaken van de fitnessruimte voor een frisse start van de dag. Ook staat er een vers ontbijt voor je klaar, in de vorm van een ontbijtpakket to go. Binnen enkele minuten sta je weer met je bagage in de terminal, te wachten op jouw (terug)vlucht. 

Over de hotelkamers

In het hotel vind je 120 kamers, waarvan 100 standaard hotelkamers en 20 executive kamers. Alle hotelkamers zijn voorzien van geluidsdichte wanden en klimaatbeheersing, waardoor je kunt genieten van optimale rust. Toch nog even wat mails beantwoorden? Uiteraard is de kamer voorzien van gratis wifi. En de kers op de taart? Je kunt genieten van een fantastisch uitzicht over Eindhoven Airport! Interesse in een hotelkamer?

Park, Sleep & Fly

Boek nu je Park, Sleep & Fly arrangement. Je parkeert je auto tijdens je reis voor de deur, slaapt tussen de vliegtuigen en bent binnen enkele stappen bij de check-in balie op de luchthaven. Zo kun jij uitgerust aan je reis beginnen.