Faciliteiten

Lees hier meer over het rookbeleid en onze faciliteiten zoals ruimtes voor babyverzorging

Rookbeleid

Wil je snel nog een sigaret roken voordat je vlucht vertrekt? Dat kan enkel nog buiten op het voorterrein. Eindhoven Airport vindt het belangrijk om een veilige, rookvrije omgeving te bieden. De terminal van Eindhoven Airport is dan ook geheel rookvrij geworden. Roken in het luchthavengebouw, op de terrassen en het platform is verboden. Dit betekent dat er ook na de veiligheidscontrole geen gelegenheid tot roken is. Ook mag er niet gerookt worden in de parkeergarages en op het busstation. Voor vapen geldt hetzelfde beleid.

Eindhoven Airport biedt de volgende faciliteiten:

Bagagewagens

De bagagewagens zijn beschikbaar bij de betaalautomaten op P1, P3, P4 en P5, bij de Kiss & Ride strook en op diverse plaatsen in en rond de terminal. Hiervoor wordt een borg van 1 of 2 euro gevraagd.

Babyverzorging

Er is gelegenheid tot babyverzorging in de terminal. In elke sanitairgroep is een verschoningskussen beschikbaar bij zowel de dames als de heren toiletten.

Gebedsruimte

Heb je behoefte aan een moment van rust en bezinning? Wil je bidden of mediteren? Reizen kan gepaard gaan met emoties en uiteenlopende gevoelens. Of je gelovig bent of niet een ogenblik van rust en stilte kan uitkomst bieden. Je bent van harte welkom in de gebedsruimte op Eindhoven Airport. Deze gebedsruimte is ingericht door de Raad van Kerken van Eindhoven in samenwerking met het Interreligieus Platform Eindhoven. De gebedsruimte bevindt zich op etage 1 in de terminal en is aangegeven op de bebording vanaf de roltrap.

Fotocabine

Officiële pasfoto nodig? Bij de Photo-Me fotocabines maak je binnen enkele minuten een pasfoto die volledig voldoet aan de huidige eisen voor een officiële pasfoto. Deze eisen zijn opgesteld door de International Civil Aviation Organisation (ICAO). Daarnaast maak je de leukste fun foto's. Leg samen of alleen prachtige foto's vast. Klike hier voor meer informatie over de fotocabine. Je vindt de fotocabine op de eerste etage van de terminal, net voor het business center. 

Massage-O-Matic

Reizigers die uitgerust op pad willen, kunnen een volledige lichaamsmassage ondergaan op Eindhoven Airport . De luchthaven plaatste Massage-O-Matic’s die de reiziger een Shiatsu massage én privacy bieden. De Massage-O-Matic’s zijn speciaal voor gebruik op Eindhoven Airport ontworpen. Na inworp van 2 euro geniet de reiziger 5 minuten van drukpuntenmassage volgens de Shiatsu techniek. Deze wordt ondersteund door een film met ontspannen beelden en muziek. De 2 Massage-O-Matic’s staan opgesteld in de terminal van Eindhoven Airport, na de veiligheidscontroles op de eerste etage en zijn gedurende de openingstijden van de terminal beschikbaar.

Pinautomaten

Je kunt op Eindhoven Airport geld pinnen bij de pinautomaten voor en na de security.