Faciliteiten

Eindhoven Airport biedt de volgende faciliteiten:

Autoverhuur

De autoverhuurbalies van de diverse autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het kantoorgebouw aan de Luchthavenweg 13, links naast de terminal. Voor de huurauto’s is een aparte parkeerplaats ingericht. Kom je een huurauto terugbrengen? Volg dan de bewegwijzering op de luchthaven.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze partners:
Avis
Enterprise
Europcar
Hertz
Sixt

Bagagewagens

De bagagewagens zijn beschikbaar bij de betaalautomaten op P1, P3, P4 en P5, bij de Kiss & Ride strook en op diverse plaatsen in en rond de terminal. Hiervoor wordt een borg van 1 of 2 euro gevraagd.

Babyverzorging

Er is gelegenheid tot babyverzorging in de terminal op de begane grond en eerste verdieping.

Gebedsruimte

Heb je behoefte aan een moment van rust en bezinning? Wil je bidden of mediteren? Reizen kan gepaard gaan met emoties en uiteenlopende gevoelens. Of je gelovig bent of niet een ogenblik van rust en stilte kan uitkomst bieden. Je bent van harte welkom in de gebedsruimte op Eindhoven Airport. Deze gebedsruimte is ingericht door de Raad van Kerken van Eindhoven in samenwerking met het Interreligieus Platform Eindhoven.

Fotocabine

Officiële pasfoto nodig? Bij de Photo-Me fotocabines maak je binnen enkele minuten een pasfoto die volledig voldoet aan de huidige eisen voor een officiële pasfoto. Deze eisen zijn opgesteld door de International Civil Aviation Organisation (ICAO). Daarnaast maak je de leukste fun foto's. Leg samen of alleen prachtige foto's vast. Voor meer informatie klik hier. Je vindt de fotocabine op de eerste etage van de terminal, net voor de business lounge. 

Massage-O-Matic

Reizigers die uitgerust op pad willen, kunnen een volledige lichaamsmassage ondergaan op Eindhoven Airport . De luchthaven plaatste Massage-O-Matic’s die de reiziger een Shiatsu massage én privacy bieden. De Massage-O-Matic’s zijn speciaal voor gebruik op Eindhoven Airport ontworpen. Na inworp van 2 euro geniet de reiziger 5 minuten van drukpuntenmassage volgens de Shiatsu techniek. Deze wordt ondersteund door een film met ontspannen beelden en muziek. De 5 Massage-O-Matic’s staan opgesteld in de terminal van Eindhoven Airport, na de veiligheidscontroles en zijn gedurende de openingstijden van de terminal beschikbaar.

Travel Doctor

Op de eerste verdieping van de terminal bevindt zich Travel Doctor reizigersadvisering- en vaccinaties. Dit is een medisch servicepunt bestaande uit huisartsen en assistenten, waar reizigers op afspraak o.a. hun vaccinaties kunnen halen. Verder kun je hier terecht voor een medische check-up, klamboes, reisapotheek en nuttige tips.