Easy on your way

Als ambassador van Eindhoven Airport doe je er alles aan om het de passagier zo makkelijk mogelijk te maken.

Het uitdragen van onze klantbelofte, dat doen we met zijn allen. Samen zorgen we er voor dat we het de passagiers zo makkelijk mogelijk maken. Easy on your way!

Waarom een klantbelofte?

Een klantbelofte stelt de klant centraal. Het waarmaken hiervan zorgt voor een hogere klantbeoordeling. Hiervoor moet je natuurlijk wel weten wat er van je wordt verwacht. Een heldere klantbelofte geeft richting, draagt bij aan de klantbeleving en wekt vertrouwen bij passagiers wat ze van Eindhoven Airport mogen verwachten.

Onze klantbelofte

‘Easy on your way’ staat voor het gemak en extra aandacht waarmee wij in de wensen en behoeften van onze passagiers voorzien. Dat doen we met zijn allen. ‘Easy on your way’ dragen we tenslotte samen uit. Samen maken we het de passagier zo makkelijk mogelijk.

“Met extra aandacht en gemak voorzien wij in de wensen en de behoefte van onze reizigers. Wij zijn dichtbij, waar jij ons nodig hebt en we maken je reis zo makkelijk en comfortabel mogelijk. Eindhoven Airport is een verbindende factor en begeleidt jouw reis van voordeur tot vliegtuigdeur.

We bieden alle aandacht, comfort en gemak die past bij een grotere luchthaven, tegelijkertijd zijn we klein genoeg om persoonlijk contact te houden, overzichtelijk en benaderbaar te blijven. Extra aandacht geven we graag aan onze reizigers, medewerkers en aan de regio.”